Onderwijsassistent (LWOO) Oosterlicht College Nieuwegein

PCOU Willibrord

View: 112

Update day: 01-12-2023

Location: Utrecht

Category: Education / Training

Industry:

Loading ...

Job content

Utrecht-stad (0.3 fte/uur)

Direct solliciteren op deze vacature?

7 dagen geleden

Voortgezet onderwijs

0.3

PCOU Willibrord

Vacature informatie

Startdatum: Per direct
Reageren tot: 17-11-2023
Aantal fte/uur: 0.3
Type onderwijs: Voortgezet onderwijs

Omschrijving organisatie

Stichting PCOU en de Willibrord Stichting besturen samen in totaal 41 scholen. De stichtingen hebben één bestuur en één raad van toezicht. Het bestuur krijgt praktische ondersteuning van bureau service & advies. Dit bureau ondersteunt ook de scholen.

Onze werkzaamheden hebben uiteindelijk maar één doel: ervoor zorgen dat onze leerlingen het beste onderwijs krijgen dat mogelijk is.

Functieomschrijving

Wij nodigen u alleen uit te solliciteren als u een diploma heeft voor onderwijsassistent of Pabo. Andere sollicitaties zullen niet in behandeling worden genomen.

Wie zijn wij

Groeien door kansen

Het Oosterlicht College Nieuwegein is de enige brede scholengemeenschap in de regio. Dat zijn we uit overtuiging. We maken een bewuste keuze voor dakpanklassen en voor een tweejarige brugperiode om kansengelijkheid te bevorderen, opstroom te stimuleren en een veilige sfeer te creëren. De basis van ons open christelijk handelen is respect en zorg voor elkaar; persoonsvorming vinden wij belangrijk.
Het Oosterlicht College biedt leerlingen kansen. We moedigen ambitie aan en geven ruimte aan verbreding en verdieping van talent. Iedere leerling komt bij ons op het niveau terecht dat bij hem of haar past. Ons onderwijs is eigentijds, betekenisvol en uitdagend met mooie resultaten. We hebben een breed aanbod op het gebied van Cambridge English, bèta, techniek, creativiteit, cultuur en sport. Er is veel ruimte voor brede zelfontplooiing. Trots zijn we op ons predicaat Cultuurprofielschool.
We dagen leerlingen uit om steeds meer eigen verantwoordelijkheid te nemen, de dialoog aan te gaan met anderen, kritisch te denken en te experimenteren. Het Oosterlicht leidt op tot meer dan een diploma.

Verantwoordelijkheden/functiekenmerken

Als onderwijsassistent ben je een cadeautje voor de leerlingen. Je ondersteunt de leerlingen tijdens de verschillende lessen door middel van bijvoorbeeld verlengde instructie, je gaat met een groepje apart zitten om samen de opdrachten te maken en je assisteert bij het differentiëren in de klas. Samen met de docent stem je af welke rol jij die les gaat vervullen. Daarnaast geef je samen met de andere onderwijsassistenten de huiswerkklas vorm en kan het zijn dat je een rol vervult bij het inhalen van toetsen. Ook ga je regelmatig mee met de buitenschoolse activiteiten.

Dit ben jij

Je hebt affiniteit en ervaring met LWOO-leerlingen; kinderen die net wat meer hulp nodig hebben om het reguliere diploma te halen. Je kunt goed samenwerken met verschillende teams. Je bent flexibel wat betreft jouw werkzaamheden. Je bent proactief en weet leerlingen te enthousiasmeren. Je bent een bevoegde onderwijsassistent of je doet de opleiding tot onderwijsassistent of het hebt relevante werkervaring binnen het onderwijs.

Wat wij bieden

  • Ruime mogelijkheden voor verdere professionele en persoonlijke ontplooiing;
  • Een enthousiast team. Zij zullen jou wegwijs maken binnen onze school;
  • Een fijne werkomgeving;
  • Inschaling conform cao (bij een bevoegdheid) in schaal 5.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 15-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...