Job type: Voltijds, Deeltijds

Loading ...

Job content

Functie Omschrijving
Wat ga je doen
Op onze scholen zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste leerkrachten, leraarondersteuners en of onderwijsassisenten die het talent hebben om zich snel thuis te voelen en veel plezier beleven aan een (af)wisselende werkplek!
Het kan gebeuren dat een leraar afwezig is door omstandigheden en dan vinden we het belangrijk voor de leerlingen om de continuïteit en kwaliteit in het onderwijs te blijven bieden. Wij zoeken bevlogen collega’s die graag dichtbij onze kinderen staan, die het leuk vinden om op onze verschillende scholen in verschillende klassen in te vallen!
Iedere school is uniek en samen zijn we BLICK!

Dit krijg je
Het flexteam ondersteunt 8 scholen voor regulier basisonderwijs en 1 school voor speciaal basisonderwijs. Als bevoegde flexer behoor je tot het team BLICK medewerkers!
 • Een warm gezellig en hecht team
 • Voldoende uitdaging
 • Afhankelijk van ervaring en bevoegdheid, volgens cao PO
  • schaal L10 -> PABO
  • schaal 7 -> (leraarondersteuner)
  • schaal 4 -> (onderwijsassisent)
 • Vakantietoeslag 8%, eindejaarsuitkering 6,3% en OOP functies (leraarondersteuner en onderwijasassisent) een extra EJU
 • Mogelijkheden tot verdere professionalisering
 • Een aantrekkelijke spaarpot voor je oude dag bij het ABP, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Loyalis
 • Een laptop in bruikleen
 • Onbeperkte digitale nascholing via E-Wise
Dit kun je en dit heb je
Geniet jij van deenergie van kinderen, maak jij van elke dag een feestje? Ben je proactief, creatief, gedreven en energiek. En hou je van de variatie om de ene keer met kleuters en een andere keer met kinderen in de leeftijd van 10 tot 12 jaar te werken? Dan is dit de baan voor jou!
Onze flexpool kenmerkt zich in diversiteit: je vindt het heerlijk om les te geven maar ambieert geen vaste groep, de dynamiek van de verschillende scholen van BLICK spreekt jou juist enorm aan. Je beschikt over een basis bevoegdheid om les te geven. Je houdt van organiseren, je bent flexibel en je weet je snel aan te passen. Persoonskenmerken die bij jou passen zijn sociaal en communicatief vaardig. Je vindt het geen probleem om op (zeer) korte termijn oproepbaar te zijn en je vindt het belangrijk om er te zijn voor de leerlingen. Bovendien hecht je waarde aan het bieden van continuïteit en borging van de leerstof aan kinderen.

Meer informatie en sollicitatie
Is bovenstaande een feest van herkenning? Reageer dan snel via de solliciterenbutton! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hedy van Harselaar, directeur obs De Catamaran en coördinator van het Flexteam, h.vanharselaar@blickoponderwijs.nl of Wilma Lingen, HR Adviseur, w.lingen@blickoponderwijs.nl.


Functie-eisen

Arbeidsvoorwaarden

Sollicitatie informatie

Over de school
Over BLICK op onderwijs
Boeiend leren voor nu en de toekomst! Dat is het ideaal waar wij als BLICK op onderwijs voor staan en graag samen invulling aan willen geven. Samen met de 6 kernwaarden: boeiend onderwijs, veerkracht, eigenaarschap, vakmanschap, jezelf leren kennen en samen, leren van en met elkaar.

Stichting BLICK op onderwijs (Boeiend Leren in Capelle en Krimpen) staat voor het aanbieden van uitdagend onderwijs van 4 tot 18 jaar aan leerlingen van alle niveaus. We zijn er trots op dagelijks ruim 3500 kinderen te mogen begeleiden naar een toekomst.
BLICK is een ambitieuze groep van totaal 10 scholen voor primair en voortgezet onderwijs, met ondersteuning van een stafbureau dat is gevestigd op de 3de verdieping in het IJsselcollege, Pelikaanweg 1 in Capelle aan den IJssel. Door de samenwerking wordt het mogelijk dat onze leerlingen binnen dezelfde stichting zijn/haar onderwijsloopbaan starten in groep 1 en afronden in de laatste klas van het voortgezet onderwijs. Meer info op www.blickoponderwijs.nl
Loading ...
Loading ...

Deadline: 26-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...