Loading ...

Job content

Vakgebied: Klassenassistent (speciaal)
Startdatum: 28-02-2022
FTE: 0.8
Type onderwijs:

Functie omschrijving:
Vanwege het zwangerschapsverlof van n van onze collegas zijn wij na de voorjaarsvakantie op zoek naar vervanging. Je ondersteunt in verschillende klassen, begeleidt kleine groepjes leerlingen en individuele leerlingen. Je zet je in op verschillende vakgebieden, voornamelijk voor extra leesbegeleiding. Verder ga je iedere donderdagmiddag als begeleiding mee naar het zwembad.

Schoolinformatie:

Het Spectrum is een school voor speciaal basisonderwijs en maakt onderdeel uit van Stichting Samen Tussen Amstel en IJ. De school telt ongeveer 144 leerlingen, verdeeld over twee locaties. Op de hoofdlocatie aan de James Wattstraat zitten iets meer dan 100 leerlingen. Op IJburg zijn nog eens 3 klassen met 43 leerlingen.De school heeft een streekfunctie. Leerlingen komen uit Amsterdam en omliggende gemeenten.Ons onderwijs en de begeleiding stemmen wij zoveel mogelijk af op de behoeften en mogelijkheden van de leerlingen. Onze leerlingen krijgen les in kleinere groepen (tot ongeveer 15 leerlingen) en er zijn extra handen in de klas. Wij geven de leerlingen de ruimte om hun talenten te ontwikkelen.

Overige info:

Wij zoeken iemand die:
  • Affiniteit met de doelgroep heeft;
  • Structuur kan bieden aan onze leerlingen;
  • Benadrukt en kijkt naar gewenst gedrag;
  • Een leergierige en enthousiaste houding heeft;
  • Op zoek is naar uitdagingen in het werken met kinderen in het speciaal basisonderwijs;
  • Positief is ingesteld;
  • Flexibel is en makkelijk kan schakelen.

Omschrijving organisatie:
Samen onze krachten gebundeldSamen tussen Amstel en IJ, Stichting voor Openbaar Primair Onderwijs, vormt het bevoegd gezag van 20 scholen waar ongeveer 550 professionals onderwijs verzorgen voor ruim 6000 leerlingen.
Kinderen sterk de wereld inDe drie belangrijkste vragen die de organisatie zich stelt zijn:
- hoe zorgen we ervoor dat het lerende kind individueel optimaal tot zijn recht komt en in staat wordt gesteld zijn talenten en ambities te ontdekken en te gebruiken;- hoe zorgen we ervoor dat alle medewerkers in de scholen zichzelf als onderwijsprofessionals kunnen herkennen en ontplooien in een context die daartoe stimuleert en uitdaagt;- hoe zorgen we ervoor dat dit gebeurt binnen een set van bestuurlijke afspraken en budgettaire kaders die voor alle partijen helder en aanvaardbaar zijn en die voldoen aan redelijke en billijke eisen van effectiviteit, efficiency en goed bestuur.
Missiein onze scholen wordt goed, eigentijds en passend onderwijs voor alle kinderen gegeven, kennen wij elkaar, halen wij er uit wat er in zit, is er permanente uitdaging en ontwikkeling, gaan we met plezier naar school, zijn wij trots op een veilige basis.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...