Online Category Marketeer, Vianen (UT)

Good Company - Marketing

View: 111

Update day: 07-05-2023

Location: Vianen Utrecht

Category: Sales

Industry: Marketing Services

Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Leer de organisatie kennen

Onze opdrachtgever is een toonaangevende organisatie in de huishoud- en elektronicabranche. Met een hoofdkantoor in het buitenland en meerdere winkels verspreid over heel Nederland en Europa, bieden ze consumenten de beste witgoedartikelen aan van bekende merken. Alle winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers die vanuit het hoofdkantoor worden ondersteund. Zo bieden ze de klanten altijd het beste: een combinatie van zekerheid, gemak, persoonlijke service en een unieke selectie aan topproducten.

Over de functie

Als Online Category Marketeer werk je aan campagnemanagement en marketingactiviteiten van een aantal productcategorieën op de webshop. Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor deze categorieën en gedreven om de verkoop van de bijbehorende producten te laten stijgen. Daarbij is het belangrijk dat je nauw contact houdt met de leveranciers, industriepartners en winkelondernemers - jij bent de spin in het web binnen deze samenwerkingen.

De consument staat bij jou centraal. Jij vertaalt hun behoeftes naar aantrekkelijke acties en marketinguitingen, vervolgens verwerk je dit in de presentatie van het productaanbod. Jouw acties prikkelen consumenten om een product bij het bedrijf te kopen. Als de actie of campagne is afgelopen, ben jij nieuwsgierig naar het resultaat. Je analyseert de relevante marktdata, productpagina’s en meer. Heeft de afgelopen actie minder goed gewerkt? Dan stel jij nieuwe verbeteringen voor. Je hoeft dit niet alleen te doen, maar voert dit uit samen met Marketing en Category Management.

Als Online Category Marketeer geef jij klanten een optimale shopbeleving op de website. Je schrijft adviespagina’s, maakt actie- en landingspagina’s en verbetert de (organische en betaalde) zoekresultaten. Daarnaast beheer je ook de productreviews.

Jouw kwaliteiten

Als Online Category Marketeer Beschik Je Daarnaast Over

Als Online Category Marketeer ben je een enthousiaste creatieveling die de mooiste ideeën omzet tot succesvol marketingmateriaal en goedverkopende productgroepen. Met jouw ervaring breng je de nieuwste kennis, methodes en technieken mee, die je toepast in je werkzaamheden en deelt met anderen. Je werkt aan verschillende taken en projecten tegelijk, maar met jouw goede organisatorische skills kun jij dit met gemak aan.
  • een relevante hbo- of wo-opleiding (bij voorkeur richting commerciële economie of marketing)
  • relevante werkervaring in een soortgelijke functie
  • ervaring met SEO, SEA, Google Analytics, contentmanagementsystemen en A/B-testen
  • affiniteit met de consumenten-, huishoud- en elektronicabranche
  • gevoel voor ondernemerschap en klantbeleving
  • een analytisch, commercieel en resultaatgericht inzicht
  • een vlotte pen en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
De voordelen

Als je bij onze opdrachtgever gaat werken, dan kom je in een open organisatie waar je écht impact kunt maken, samen met enthousiaste collega’s. Jij kunt hier jouw ideeën realiseren en krijgt veel vrijheid in jouw werkzaamheden. Ook kun je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, goede middelen om mee te werken en korting op het assortiment. En werk je graag thuis? Dan behoort dat tot de mogelijkheden.

Klinkt goed?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Good Company ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Solliciteer via onze website op de vacature van Online Category Marketeer.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...