Online marketeer

MCB

View: 101

Location: Valkenswaard Noord-Brabant

Category: Other

Industry:

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Jouw team

Je bent onderdeel van de afdeling Marketing & Business Development, bestaande uit 14 specialisten die als team voor de gehele MCB Group worden ingezet. Door branding, het analyseren en monitoren van de concurrentie, de positionering van MCB, contentmarketing, interne en externe communicatie, CRM en marketing automation groeit MCB naar een echte 9+ organisatie. In het marketing- en communicatieteam rapporteer je vanuit jouw specialisme aan de manager marketing & communicatie.

In ons moderne hoofdkantoor in Valkenswaard start jij als:

Online Marketeer

Na enkele jaren ervaring aan de bureauzijde is het tijd voor jouw volgende stap als online marketeer. Je staat te trappelen om de online lijnen uit te zetten bij een marktleider van een internationale technische markt. Je krijgt een kick van het bedenken van creatieve campagnes met mooie resultaten.

Je geeft richting aan de online marketingstrategie van de MCB Group en al haar front offices in Nederland, België Frankrijk en Duitsland. Als online marketeer geven goede resultaten je energie en vind je het gaaf met jouw tools de doelstellingen van bijvoorbeeld sales of HR te helpen behalen.

Je kent online kanalen op je duimpje en gelooft heilig in de inbound marketing filosofie. Je verkondigt een heldere visie over betaalde campagnes en richt deze efficiënt in. Je krijgt daarbij hulp van de content marketeer en trade marketeer om samen de doelen van alle front offices te bereiken.

Dankzij jouw gestructureerde werkwijze werk je makkelijk samen aan multidisciplinaire campagnes met je collega’s uit andere teams van MCB of met specialisten van marketingbureaus.

Jouw toolbox bestaat uit state of the art hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld SEMrush en SAP Marketing Cloud. Je wil continu verbeteren door training en het volgen van trends. Hierdoor blijven jij en jouw team op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het online marketing speelveld.

Je past in dit team als je een teamplayer bent met een flinke dosis humor en ook zeker een vaknerd bent.

Jouw skill set bestaat uit:

 • Je hebt een relevante hbo-opleiding in de richting van marketing of communicatie, of soortgelijk, afgerond.
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt brede ervaring binnen alle online kanalen.
 • Je hebt ervaring met relevante online marketing tooling.
 • Je bent analytisch en durft jouw mening te ventileren.
 • Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Je krijgt van ons:

 • Een gezellig team, met veel kennis en een budget voor zelfontwikkeling.
 • Een fijne werkplek in ons moderne kantoor en mogelijkheden voor thuiswerken.
 • Als bourgondische Brabanders eten we natuurlijk lekker in het bedrijfsrestaurant.
 • Een laptop en smartphone van de zaak, plus alles om je thuiskantoor in te richten.
 • Een professionele organisatie met korte lijnen en toch een warme, familiaire sfeer.
 • Leuke vakidioten als collega’s met gevoel voor humor.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een gave baan met veel verantwoordelijkheid.

Staat bovenstaande je aan?

Nice, dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV via de SOLLICITEREN knop. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Christel Bernards a.i. (Corporate Recruiter) via e-mail solliciteren@mcb.nl.

Voor dit moment maken wij geen gebruik van W&S bureaus en stellen acquisitie niet op prijs.

MCB Nederland

MCB Nederland is een dynamische handelsorganisatie die deel uitmaakt van de internationale MCB Group. Op metaalgebied is MCB de intermediair tussen klanten en kwaliteitsleveranciers uit de hele wereld. Het brede en diepe assortiment in combinatie met de gemotiveerde, kwaliteitsbewuste en klantgerichte medewerkers maken dat MCB al decennia lang een gewaardeerde partner is van de metaalverwerkende industrie.

MCB is dé ketenpartner in metaal die toegevoegde waarde creëert door onderscheidende oplossingen aan te bieden. Vanuit het hoofdkantoor in Valkenswaard begeleidt de MCB Group haar werkmaatschappijen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Deze werkmaatschappijen zijn hoofdzakelijk actief als groothandel en Service Center in metalen, waaronder staal, roestvast staal, aluminium, koper en messing. Een belangrijke toegevoegde waarde vormt de uitvoering van klant specifieke opdrachten in onder andere het Service Center en het Centrum Productie Bewerkingen. Binnen de MCB Group zijn meer dan 900 medewerkers werkzaam.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...