Salary: € 4.250 - € 6.750 per maand

Loading ...

Job content

Hi Operations Manager! Heb jij zin in een avontuur bij een bedrijf dat zo hard groeit dat we jou echt nodig hebben om de boel in goede banen in de banen te lijden? Kom dan werken bij ACR Klimaat in Vught, importeur van warmtepompen, airconditioning en vele andere klimaat technische oplossingen. Om processen en procedures verder te ontwikkelen en te waarborgen zoeken wij iemand die onze gezamenlijke droom realiseert: ACR Klimaat 2.0!

Wij zijn een Bourgondische Brabantse club, waar we net zo hard werken als onze humor is! Wij kunnen tegen een stootje, net zoals onze producten. Aan kwaliteit doen wij namelijk geen concessies. Wij zijn niet afhankelijk van één leverancier, maar hebben 14 hoogwaardige merken die wij bij verschillende fabrikanten exclusief importeren. Als enige in Nederland hebben wij daarom zo’n uitgebreid assortiment in klimaatapparatuur, van warmtepompen, airconditioning van 1 Kilowatt tot een krachtige 9 Megawatt koelmachine. Naast het grote standaard assortiment, kunnen wij ook unieke maatwerk oplossingen bieden. Dat doen we vanuit de techniek maar ook vanuit onze passie. Want klimaattechniek, dat is ons vak! Voor jou ook?

Wat ga je doen?

23 jaar geleden is ACR Klimaat opgericht als importeur van klimaatapparatuur, door eigenaar Jacques. Elk jaar heeft de organisatie een groei doorgemaakt en het afgelopen jaar zelfs met factor 2, dat er is besloten de organisatie naar een nieuwe fase moet worden gebracht: ACR Klimaat 2.0! Dit is noodzakelijk om aan de vraag vanuit de markt te kunnen blijven voldoen, maar ook om voorloper te blijven in ontwikkelingen. De eerste stap is gezet met het bouwen van een prachtig nieuw pand in Den Bosch waar we eind 2023 naar toe willen verhuizen. De volgende stap is organisatorisch en dat ben jij als nieuwe Operationeel Manager!

Als Operationeel Manager ben jij de rechterhand van eigenaar Jacques en bestaan jouw taken uit:

  • De dagelijkse algemene bedrijfsvoering en het aansturen van 6 medewerkers;
  • Het leiden en optimaliseren van veranderingsprocessen;
  • Sales & Inkoop;
  • Bewaken van de kwaliteit en optimaliseren van de dienstverlening;
  • Verantwoordelijk voor het behalen van doelstellingen.

Wie ben jij?

Heb jij al ervaring als Operationeel Manager, Operations Manager, Operationeel Directeur, Rayonmanager of Regio Manager in de CV- of klimaattechniek? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Ben jij dit niet, maar heb jij relevante werkervaring in de of Verwarmingstechniek, Koeltechniek/Thermodynamica, Mechatronica? Of ben jij werkzaam geweest bij een leverancier of importeur van producten in de deze branches? Ook dan denken wij dat jij bij ons past, dus solliciteer snel!

Wat bieden wij?

Denk jij al alles te weten van Klimaattechniek, Koeltechniek, Thermodynamica of Mechatronica? Dan dagen wij je uit om ons te verbazen, kop koffie kan altijd! Er is nog zoveel meer kennis te vergaren en die kennis hebben wij (bijna) allemaal in huis.

Hiervoor krijg jij:

  • Een bruto maandsalaris tussen de €4.250,- en €6.750,-, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, laptop en telefoon;
  • 25 vakantiedagen en wij betalen de helft van jouw pensioensopbouw;
  • Verbreding van je kennis en ga je ‘on the job’ een opleidingstraject aan voor jouw maatwerk managementrol;
  • De kans om aan de slag te gaan bij een bedrijf wat een enorme groei doormaakt in een booming markt.

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met recruiter Willem Steenbakkers, die is te bereiken op 06-21274640 of willem.steenbakkers@primatch.nl. Ben je ervan overtuigd dat dit de baan voor jou is? Solliciteer dan via de onderstaande knop, dan drinken we snel een kop koffie!

Loading ...
Loading ...

Deadline: 13-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...