Job type: Parttime

Loading ...

Job content

Wij zijn per direct op zoek naar een Operator voor onze productie afdeling .

Wie zijn wij

EuroTec is de enige fabrikant van stomahulpmiddelen met een eigen fabriek in Nederland. Het bedrijf is in 1996 opgericht. De stomahulpmiddelen van EuroTec zijn ontwikkeld door een professioneel team van ontwerpers, technici en stomaverpleegkundigen en aangepast aan de behoeften van stomadragers. Van een klein bedrijf met een paar medewerkers is het uitgegroeid tot een internationale organisatie dat in zo’n 20 landen zijn producten verkoopt. Sinds 2017 is EuroTec een dochteronderneming van ConvaTec .

Wat ga je doen:

Binnen ons bedrijf hebben we 3 geautomatiseerde productielijnen. De groep met Operators zijn verantwoordelijk voor een optimale productie van de productielijnen. Je bewaakt niet alleen de processen maar je stelt ook de machines in. Met elke product wissel is het van belang dat de juiste grondstoffen en juiste instellingen worden ingevoerd. Omdat ons product een medisch hulpmiddel is, is de kwaliteit uiterst belangrijk. De patiënten die onze producten gebruiken moeten kunnen rekenen op een onfeilbaar product.

Je werkt ook nauw samen met de magazijn medewerkers, technisch dienst medewerkers, productie medewerkers en kwaliteitscontroleurs.


Wie ben jij

Je bent in het bezit van een Vapro-B of gelijkwaardig diploma. Je hebt een goede kijk op processen en bent altijd op zoek naar efficiëntie en proces verbeteringen. Je vind het leuk om te werken met complexe productielijnen waarin veel grondstoffen bij elkaar komen in de opbouw van het product. Dit vergt grote nauwkeurigheid en snel relaties kunnen maken tussen kwaliteitsproblemen in producten en de instellingen van de machines.

Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift en als je daarnaast ook nog de Engels taal beheerst is dat wel zo prettig.


Wat bieden wij

We willen graag dat je in 2-ploegendient bij ons komt werken. In de 2-ploegendienst werk je de ene week van 6.00 – 14.30 uur en de andere week van 14.30 – 23.00 uur. Er is een ploegentoeslag van toepassing van 13%.

We bieden je een marktconform salaris afhankelijk van kennis, opleiding en werkervaring. Verder vind je bij ons voldoende uitdaging en de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Ook zorgen we er samen met jou voor dat je in het bezit komt, of in bezit blijft, van de benodigde certificaten.

Ben je geïnteresseerd en lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan, aarzel dan niet en laat het ons zo snel mogelijk weten.

Meer informatie kun je vinden op onze website www.eurotec.nl.ConvaTec provides equal employment opportunities for all current employees and applicants for employment. This policy means that no one will be discriminated against because of race, religion, creed, color, national origin, nationality, citizenship, ancestry, sex, age, marital status, physical or mental disability, affectional or sexual orientation, gender identity, military or veteran status, genetic predisposing characteristics or any other basis prohibited by law.


Notice to Agency and Search Firm Representatives: ConvaTec is not accepting unsolicited resumes from agencies and/or search firms for this job posting. Resumes submitted to any ConvaTec employee by a third party agency and/or search firm without a valid written and signed search agreement, will become the sole property of ConvaTec. No fee will be paid if a candidate is hired for this position as a result of an unsolicited agency or search firm referral. Thank you.


If you are an active employee at ConvaTec, please do not apply here. Go to the Career Worklet on your Workday home page and View "ConvaTec Internal Career Site - Find Jobs". Thank you!

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...