Job type: Fulltime, Parttime

Loading ...

Job content

  Aeres Hogeschool
  Wageningen
  1,0 fte
  Sluitingsdatum: 16-1-2023

Direct solliciteren

Aeres Hogeschool Wageningen, de educatieve faculteit van Aeres Hogeschool, biedt naast AD- en Bacheloropleidingen ook de hooggewaardeerde Masteropleiding Leren en Innoveren (MLI) aan. Deze opleiding leidt op tot onderzoekende innovators van leren in onderwijs en bedrijfsleven. Daarnaast kent de faculteit een krachtige onderzoeksgroep. Zie jij jezelf aan het roer staan als leidinggevende en weet jij deze groepen de juiste richting in te sturen? Dan ben jij de opleidingsmanager die wij zoeken.

Wat je gaat doen

Als opleidingsmanager MLI ben je vooral gericht op doorontwikkeling, positionering en innovatie van de opleiding. Ook doe je mee in de onderwijsuitvoering. Deze activiteiten vormen je hoofdtaak, ca 0,6 - 0,7 fte. Als leidinggevende van de Onderzoeksgroep AHW ben je aanspreekpunt en belangrijke gesprekspartner voor lectoren en docentonderzoekers. Je bent mede verantwoordelijk voor de plek en positie van praktijkgericht onderzoek binnen de faculteit en hogeschool. Je coördineert samen met de lectoren het werk van de Onderzoeksgroep. Binnen beide teams ben je verantwoordelijk voor de financiële en HR aangelegenheden. Je legt hierover verantwoording af aan de faculteitsdirecteur. Samen met opleidingsmanagers Bachelor en AD, de programmadirecteur en de faculteitsdirecteur maak je deel uit van het faculteitsmanagementteam (FMT). In deze samenwerking vertegenwoordig je vanzelfsprekend beide teams. Hiernaast vertegenwoordig je beide teams in de voor hen relevante landelijke netwerken.

Talent voor groei

Wij vragen

Om deze functie te vervullen voldoe je aan de volgende eisen:

 • Je hebt kennis van en ervaring met innoveren, praktijkgericht onderzoek en co-creatie.
 • Je hebt aantoonbaar ervaring met leidinggeven aan teams van krachtige professionals.
 • Je kunt goed verbinden en samenwerken, binnen deze faculteit en ook met de andere faculteiten in de hogeschool en de andere onderdelen van de Aeres Groep.
 • Je hebt een scherp oog voor individuele belangen maar zeker ook voor organisatiebelangen en je weet hierbinnen te navigeren, ook wanneer deze belangen soms conflicteren.
 • Je creëert en onderhoudt relevante netwerken.
 • Je bent didactisch bevoegd en bekwaam.
 • Je bent gepromoveerd binnen de sociale wetenschappen, bij voorkeur op het gebied van leren en ontwikkelen of beroepsgericht onderwijs.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 28-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...