Job type: Fulltime

Loading ...

Job content

Doedijns B.V. is binnen haar product team ‘Hydraulic Systems’ op zoek naar een

Order Coördinator

ZOETERMEER | 40 UUR P/W

Onze organisatie, wij zijn wij?

De Vydraulics Group bestaat uit acht bedrijven met een gedeelde passie voor technologie en een glasheldere missie: het aanbieden van de beste turn-key oplossingen voor systemen, componenten en service op het gebied van motion & control en process technology. Elk bedrijf heeft zijn eigen expertise en marktfocus, waardoor ze elkaar perfect aanvullen. We streven naar optimalisatie, technologische innovatie en continue verbetering van producten, processen, kwaliteit en efficiëntie. Met elkaar ontzorgen we de klant in het volledige traject van ontwerp tot productie en van ingebruikstelling tot service.

Vanuit de divisie Doedijns leveren we integrale, klant specifieke oplossingen op het gebied van hydraulische, pneumatische en proces systemen ten behoeve van klanten in de olie- en gas-, maritieme- en offshore-industrie wereldwijd. Doedijns is in staat om zowel het complete projectmanagement (advies, ontwerp, productie en installatie) als het onderhoud en de service te verzorgen. Klanten kennen Doedijns ook als officiële distributeur van een breed pakket A-merk componenten in de hydrauliek, pneumatiek en controls.

DOEDIJNS B.V. te Zoetermeer wil haar team ‘Hydraulic Systems’ versterken, dus heb je de technische kennis en het commerciële inzicht om het totale proces van order tot oplevering te coördineren? Vind je het een uitdaging te werken aan multidisciplinaire hydraulische systemen voor de industrie, internationale luxe jachtbouw, maritieme en offshore sector? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Jouw rol

Je maakt deel uit van ons product team ‘Hydraulic systems’. Dit team is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van hydraulische systemen en (mechatronische) aandrijvingsoplossingen voor nationaal en internationaal toonaangevende klanten in de industriële-, luxe jachtbouw, maritieme- en offshore- sector.

Als Order Coördinator ben je verantwoordelijk voor het maken, bewaken van de planning en je initieert corrigerende acties op orderniveau. Tot je takenpakket behoort o.a.

 • bij order coördineer je het project;
 • je bent het eerste aanspreekpunt voor de externe klant in binnen- en buitenland;
 • je bewaakt het projectbudget en de projectplanning;
 • je draagt zorg voor de benodigde technische project documenten (productspecificaties etc.) en procedures;
 • je werkt nauw samen en motiveert collega’s van engineering, industrial automation, inkoop, productie en service;
 • incidenteel reis je naar klanten of leveranciers om meetings of afnames bij te wonen.

Wat breng jij?

 • Een HBO/HTS diploma Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Technische Bedrijfskunde, of MBO niveau met aantoonbare ruime ervaring in soortgelijke functie,
 • Ervaring met (inter)nationale standaarden, normen en richtlijnen.
 • Goede communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht.
 • Affiniteit met techniek en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel voor een goede uitvoering van jouw projecten.
 • Je bent nauwkeurig, resultaatgericht, neemt initiatief en je hebt een flexibele instelling.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en afwisselende baan in een ambitieus bedrijf in nauwe samenwerking met de dynamische Vydraulics Group. Je krijg ruimte om jezelf te ontwikkelen en we bieden een marktconform salaris, 10% vakantiegeld, een winstdelingsregeling en o.a. een tegemoetkoming in de collectieve ziektekostenverzekering. Daarnaast is onze bedrijfslocatie goed bereikbaar met zowel het OV als de auto.

Je reactie

Enthousiast geworden? Wacht niet en solliciteer nu. Stuur dan je motivatie met CV gericht aan Babette van den Berg (HR Manager).
Wil je eerst meer weten over deze functie of onze organisatie? Bel de afdeling Human Resources: Fallon via 088 091 2625 / 06 1134 4162 of Babette via 088 091 2605 / 06 1278 6204.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...