Orderpicker

Tempo-Team

View: 111

Location: Goes Zeeland

Category: Production / Operation

Industry: HR personeel

Loading ...

Job content

Werken bij Bison is heel aantrekkelijk voor jou! Je werkt gegarandeerd 39 uur per week. Tegen een goed salaris (toeslag over de avonduren). Reiskostenvergoeding (prima bereikbaar, gratis parkeren). Grote club collega’s. Samen hard werken, maar ook plezier hebben.

Je kunt per direct aan de slag. We hebben momenteel plek in de dagdienst (7.30 - 16.00 uur) en in de avonddienst (15.00 - 00.00 uur)

Wat bieden wij jou
  • € 12,54 b/uur, toeslag avond, reiskosten
  • Ma t/m vrij
  • Schone werkomgeving, toffe collega’s
  • Per direct voor langere periode.
Wie ben jij


Orderpicker, wat moet je dan kunnen? Jij hebt al eens gewerkt als magazijnmedewerker? Of als logistiek medewerker? Dan ben jij de ideale kandidaat! Heb je die ervaring niet? Geen probleem. Als je maar gemotiveerd bent. Om veilig en vlot te werken. En je bent dus 5 dagen per week beschikbaar. Samengevat ben jij:

  • per direct beschikbaar
  • in het bezit van eigen vervoer
  • iemand die goed Nederlands kan lezen, schrijven en spreken
Wat ga je doen


Het distributiecentrum. Bij binnenkomst heerst er een aangename drukte. Rijen met schappen. Stapels pallets met gepickt product staan klaar om geladen te worden. Of zijn net gelost en staan klaar om in de schappen geplaatst te worden. De hef- en reachtrucks rijden af en aan. Oh, pas op, een pompwagen van rechts! Bij de start van je dienst worden de taken verdeeld. Je krijgt je lijsten en gaat aan de slag. Veilig en vlot pick je de producten op je lijst. Is je order compleet, dan zet je hem klaar. Moet er nog geseald worden? Prima, kun jij ook. Daar staat je order klaar, met alle benodigde papierwerk. Klopt hij? Dan op naar de volgende order! In het kort ga jij:

  • Picken van goederen met een elektrische pompwagen
Waar ga je werken


Bolton Adhesives. Die naam zegt je niet zoveel? En je denkt misschien: gaat dit niet over Bison? Dat klopt. Bison International is lokaal natuurlijk het merk dat bekend is. Dit is onderdeel van de Bolton Adhesives Group. Een bedrijf van wereldfaam. Check zeker eens de website, www.boltonadhesives.com. Mogen we dus meer dan trots op zijn, dat een onderdeel daarvan in het Zeeuwse Goes gevestigd is. Leuk bedrijf, fijne werksfeer. Voor wat uitgebreidere informatie, check onze Top Werkgeverspagina https://www.tempo-team.nl/werknemers/vacatures/topwerkgevers/bison

Sollicitatie


Enthousiast geworden? Mooi! Dan is het nu tijd om ervoor te zorgen dat Natasja en Isabell dat ook worden. Solliciteer direct via www.tempo-team.nl of bel de dames op 0113-308120 als je eerst nog meer informatie wil. Een recent cv en korte motivatie is nodig om je sollicitatie in behandeling te kunnen nemen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...