Job type: Parttime

Salary: € 2.385 - € 3.192 per maand

Loading ...

Job content

De kinderen staan centraal, jij staat voorop

Met een lach op hun gezicht genieten kinderen van de ruimte die jij geeft. Ruimte om nieuwsgierig te zijn en om op ontdekkingstocht te gaan. De ontwikkeling van het kind staat centraal. Plezier is hierbij een vaste factor.

Een diversiteit aan ouders, verzorgers en kinderen loopt binnen. Soms spelen de ouders/verzorgers nog even kort mee op de groep. Daarna wordt er met de peuters (alleen) in de kring gestart. Om spelenderwijs de woordenschat te verhogen, werken we met logo 3000. Gaat het die dag regenen? Dan vragen we de kinderen om te fantaseren dat zij onder een paraplu staan. Een ander kind imiteert regen met de plantenspuit. Na de start in de kring is het tijd voor vrijspelen. Hier wordt bijvoorbeeld gespeeld met loose parts: een lege doos, een afwasborstel of een jute zak. Even later wordt er als groep geknutseld met duurzame materialen of buiten de lijntjes gekleurd. De natuurtuin biedt aan het einde van elke ochtend alle ruimte voor ontdekken, fantaseren en vrij spel.

Wat dezeparttimebaanals pedagogisch medewerker bijPeuteropvangLaan RozenburgMdR(Michiel de Ruijter)nog meer uniek maakt?

 • Binnen deze peuteropvang kan jij vertrouwen op hulp van een assistent-leidinggevende en een locatiemanager.
 • De focus ligt op hóé jij dingen bereikt. Plezier is hierbij een belangrijke waarde.
 • Binnen de kaders ben jij vrij om jouw eigen rol in te vullen. Wij vertrouwen erop dat jij dit als specialist graag wil en goed kan.
 • De baan is perfect te combineren met een eventuele tweede baan, vrijwilligerswerk of studie.

Over KinderRijk

Waarschijnlijk heb je het al door. KinderRijk is anders dan de meeste kinderopvangorganisaties en daar zijn we trots op! Waarom zijn wij uniek?

KinderRijk:

 • heeft pedagogiek en de kwaliteit hiervan op 1 staan. We geven alle kinderen de ruimte om zich spelenderwijs te ontwikkelen tot gelukkige, krachtige en sociaalvaardige mensen;
 • heeft veel vertrouwen in jou als pedagogisch medewerker peuteropvang. Dat vertrouwen ervaar je al voordat je bij ons begint, bijvoorbeeld als je meteen jouw vaste contract tekent;
 • is een stichting. Dat betekent bijvoorbeeld dat als er winst wordt gemaakt dit direct naar de stichting gaat. Zo blijven we een financieel gezonde organisatie die onze kwaliteit kan (door) ontwikkelen;
 • is groot genoeg om een professionele werkgever te zijn en klein genoeg om persoonlijk te zijn. Wij weten wie jij bent en hebben aandacht voor jou als persoon.

Over jouw werkplek

Opvang en onderwijs werken hier samen aan een eigentijdse, brede en kwalitatieve mix van spelen, leren en ontwikkelen. De 16 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar zijn hier minimaal 2 ochtenden per week. Zo leren zij jou, jouw collega’s, de andere kinderen, het dagelijks programma en de rituelen echt kennen.

Het team van de peuteropvang bestaat uit 3 vak professionals die samen op 1 groep werken. Dit teams hecht veel waarde aan de ontwikkeling van de kinderen. Voor een succesvol ontwikkelproces van kinderen besteden zij veel aandacht aan een goede samenwerking met ouders.

Als pedagogisch medewerker bij de peuteropvang werk je 09uur per week, verdeeld over 2 dagende woensdag en vrijdag.De werktijden voor deze locatie zijn 8.00 tot 13.00 uur.

Over jou

Natuurlijk is voor deze baan (minimaal) een kindgericht mbo 3-diploma belangrijk. Ook heb jij een geldig taalcertificaat 3F op zak. Verder zijn we vooral heel benieuwd naar wie jij bent en hoe jij in het leven staat. Dus welke achtergrond, ideeën en talenten voeg jij toe aan onze organisatie? We kunnen niet wachten om het te ontdekken.

Over wat wij jou kunnen bieden(op basis van 36 uur)

 • Van € 2.385,00 tot € 3.192,00 (schaal 6, CAO kinderopvang) bruto per maand.
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd.
 • Voorrang en korting op kindplaats voor je eigen kinderen bij KinderRijk.
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden via onze eigen KinderRijk Academie.
 • 26,25 verlofdagen per jaar.
 • 100% vergoeding van ov-kosten of € 0,21 cent per kilometer met een maximum van 40 km enkele reis.
 • 3% eindejaarsuitkering. Dit betalen we uit in december.

Zo maak jij de toekomst. Die van de kinderen én die van jezelf.

Bij KinderRijk kan je binnen 2 weken (en soms nog sneller) jouw vaste contract tekenen. Solliciteer direct naar deze parttime vacature bij Laan Rozenburg Michiel de Ruijter.

Heb je vragen over de procedure of de functie? Bel Femke of Brechtje via 020-426 08 44. Je kan ons via dit 020-nummer ook Whatsappen.

Vestiging

PO Laan Rozenburg MdR
Laan Rozenburg 6
1181 ER Amstelveen

Op deze vestiging:

Buitenschoolse opvang
Peuteropvang
Loading ...
Loading ...

Deadline: 23-07-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...