Job type: Voltijds, Deeltijds

Salary: €2.700 - €3.400 per maand

Loading ...

Job content

FunctiePersonal Assistant

Het fijne aan deze functie van Personal Assistant is dat jij de ruimte hebt om dingen eigen te maken. Laat zien wat je goed kan en waar je plezier in hebt, dan heb jij de vrijheid om de functie naar jouw hand te zetten. Uiteraard is dit in een nauwe samenwerking met de twee partners die je ondersteunt. Zij hebben graag een korte lijn met jou, iemand die echt de schakel tussen hen en hun cliënten is. Dit is door de verschillende afspraken die gepland moeten worden, maar ook alles op orde brengen voor de verschillende zaken die lopen.

Voor zowel de cliënten als jouw collega’s ben jij een eerste aanspreekpunt. Je weet iedereen van de juiste informatie te voorzien. Daarbij is een belangrijke taak van a tot z administratieve en organisatorische ondersteuning bieden van de verschillende dossiers en persoonlijke ondersteuning aan de partners. Het kan soms elk uur weer anders zijn en de dag loopt bijna nooit zoals je vooraf dacht. Dat brengt een leuke dynamiek met zich mee en vraagt aan jou om snel te kunnen schakelen, een flexibele houding te hebben en prioriteiten te stellen. Je kunt niet overal ja op zeggen, je moet dan ook wel een beetje stevig in je schoenen staan om ook eens nee te verkopen. Er wordt zelfstandigheid verwacht en tegelijk ben je iemand die denkt aan het teamgevoel. Uiteindelijk moet je met elkaar het beste werk leveren en daarin ben jij net zo goed een belangrijke schakel.


Zoek je toch net iets anders? We hebben verschillende mogelijkheden, kijk eens bij onze overige vacatures:www.zijmaakthetverschil.nl/vacatures.

Bedrijf

Een onafhankelijk advocatenkantoor die voor vele mooie bedrijven mag werken. Ze bieden hoogwaardige kwaliteit en staan echt voor hun cliënten klaar. In Nederland staan ze aan de top van de markt. Hier werken zo’n 300 specialisten.

Cultuur

Je kunt hier met jouw expertise echt een bijdrage leveren aan de ambitie en ontwikkeling van het kantoor. Het is een dynamische omgeving waar men op een informele manier met elkaar omgaat. Regelmatig worden er borrels en kantoorfeesten georganiseerd, dit doen ze om de verbinding met elkaar te houden. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling waar zij een breed aanbod van opleidingen bieden.

Eisen Personal Assistant

Ervaring in de advocatuur is altijd fijn, maar absoluut geen vereiste. Als jij het leuk vind om je in deze branche te verdiepen en jouw leergierigheid laat zien, ben je meer dan welkom! Wel zien ze graag dat jij al wat ervaring als secretaresse, Personal/Management Assistant met je meebrengt. Jij kiest bewust voor deze functie omdat je dat gewoonweg het leukste vindt dat er is.

Het is belangrijk dat je een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal. Wanneer je het Engels op een goed basis niveau beheerst, is dat voldoende. Intern is de communicatie Nederlands en een enkele keer is communicatie in mail of per telefoon in het Engels, dit is niet heel complex.

Arbeidsvoorwaarden Personal Assistant

Een fulltime werkweek is 37,5 uur. De salarisindicatie op basis van een fulltime werkweek ligt tussen de € 2.700 – € 3.400,- bruto per maand, afhankelijk van werkervaring. Daarnaast biedt deze werkgever mooie bijkomende voorwaarden zoals:

Een dertiende maand

26,5 vakantiedagen o.b.v. fulltime dienstverband

8% vakantiegeld

De mogelijkheid tot een collectieve ziektekostenverzekering

Een keer per jaar een inflatiecorrectie

Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling met een breed aanbod aan opleidingen

Als je via ZIJ een nieuwe baan vindt dan ontvang je van ons een cadeaubon naar keuze ter waarde van €150. Je kan o.a. kiezen voor een nieuwe garderobe voor jouw eerste werkdag, nog even die training/workshop te volgen voor extra kennis of even heerlijk ontspannen tijdens een weekendje weg zodat jij fris aan jouw nieuwe avontuur kan beginnen.

Interesse Personal Assistant

Heb je interesse in deze functie stuur dan een korte motivatie en jouw cv naar info@zijmaakthetverschil.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Ellen Schelvis-Blom van ZIJ op telefoonnummer 020 6888 499. Elke sollicitatie wordt intensief behandeld. Binnen één week ontvang je een reactie met betrekking tot jouw sollicitatie. Dit kan zowel telefonisch als via mail gebeuren (houd hiervoor ook jouw spam in de gaten).

ZIJ is hét werving & selectiebureau voor secretarieel en administratief personeel binnen de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy. Voor bovenstaand bedrijf nemen wij de voorselectie van de juiste kandidaat uit handen. Kijk gerust eens op onze site www.zijmaakthetverschil.nl voor meer informatie over ZIJ. Je kunt ons ook volgen via Facebook, Instagram en LinkedIn om op de hoogte te blijven omtrent de laatste vacatures en updates.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...