Job type: Fulltime, Parttime

Loading ...

Job content

Werken bij een familiebedrijf in de omgeving van Rotterdam? Dit bedrijf heeft een vacature openstaan voor Productie medewerker / Magazijnmedewerker.

Wij zijn een groothandel/distributie business to business in sensuele luxeproducten. Huidig bestaande uit 9 man. Ons magazijn en kantoor is 1000 m2 in Schiedam.

Functieomschrijving:

Productie medewerker

Jouw primaire taak is om de producten die wij bieden verzendklaar te maken voor onze klanten. Hier is productie / assemblage werk voor nodig. Denk hierbij aan producten in een doosje te doen, producten in een blisterverpakking te doen of producten te voor zien met een barcode door een barcodesticker op te plakken.

Magazijn medewerker

Jouw secundaire taken zijn o.a. het zorgvuldig picken van producten die je op picklijsten krijgt aangeleverd, daarna de bestelling scannen als controle en dan verzendklaar maken.

Daarnaast zullen er ook leveranties van onze leveranciers komen die hun spullen afleveren per pakketdienst of er komt een vrachtwagen met een aantal pallets.

Deze inkomende goederen ga je erna georganiseerd uitpakken met je collega’s, tellen en op de aangewezen locatie in het magazijn leggen.

Wat verwachten we van jou:

-Je houdt ervan om met je handen te werken en om kwaliteit te leveren.

-Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift

-Goed kunnen tellen

-Je bent op zoek naar een baan voor lange termijn

-Je bent in goede fysieke conditie

-Je bent stressbestendig, flexibel en kunt met verantwoordelijkheden omgaan

Een leuke, zeer gevarieerde en zelfstandige baan in een klein familiebedrijf in een informele omgeving met een salaris dat is afgestemd op de diversiteit van je taken, ervaring en de kwaliteit van het werk dat je levert.

Parttime uren: 24 per week

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Aanvullende betalingen:

  • Vakantiegeld

Werkschema:

  • ma-vr

Thuiswerken:

  • Nee
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...