Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Voor onze vacaturein Goorzijn wij op zoek naar eenproductiemedewerker. Jij hebt ervaring met het bedienen van machines of je wil dit graag leren. Je hebt in ieder geval affiniteit met de bouw, techniek of metaal. Je gaat aan de slag bij een vooruitstrevend wapeningsstaalbedrijf, die zich specialiseert in verschillende soorten wapeningsstaal. Denk bijvoorbeeld aan prefab wapeningsstaal voor de betonindustrie.

Als productiemedewerkeris het aan jou de taak om grote rollen staalte verwerken tot bewapeningsstavenmet behulp van de machine. Je gaat de machine bedienen, instellen en de kleine storingen oplossen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het eindproduct en zorg jij ervoor dat deze perfect zijn.

Bij Dit Bedrijf Kun Je Rekenen Op
  • Werk in de twee ploegen (05:15 - 14:00 uur en 16:00 - 02:00 uur);
  • Een goed startsalaris tussen de € 2550 en € 2800 bruto per maand incl. 14% onregelmatigheidstoeslag;
  • Werk voor de lange termijn en de kans rechtstreeks in dienst te komen;
  • Afwisselend werk in een technische omgeving;
  • Een bedrijf waar jij je op technisch vlak verder kan ontwikkelen (ook qua salaris!).
Functie-eisen

Voor deze vacaturezijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerkerof (leerling) operator, die zich verder wil ontwikkelen. Verder vragen wij:
  • Je kan zelfstandig op locatie komen (slecht bereikbaar met OV);
  • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend;
  • Je woont in de regio van Goor.
Functie-voorstel

Een goed startsalaris tussen de € 2550 en € 2800 bruto per maand Daarnaast worden er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden geboden, zoals het uitzicht op een vast contract, reiskostenvergoeding en helpen wij je aan de nodige PBM’s. Wij bieden toekomstperspectief!

Ben jij enthousiast geworden van onze vacature productiemedewerker in Goor? Stuur dan nu jouw cv naar a.broekhuis@artiflex.com. Wij nemen dan contact met je op. Met vragen over de vacature kun je ons ook bereiken op 0570-769370 of via WhatsApp op 0611415978.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...