Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Wat ga je doen?Ben jij op zoek naar een functie als productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden tot operator? En zou jij graag met jouw twee rechterhanden en logisch inzicht (letterlijk) brood op de plank brengen? Solliciteer dan nu! Voor een industriële bakker in Aalsmeer, zijn wij namelijk op zoek naar een productiemedewerker met technisch inzicht.De organisatie levert verse broden, koekjes en gebakvoor één van de grootste supermarkten in Nederland. Dit productieproces wordt tegenwoordig grotendeels machinaal gedaan, zo worden bijvoorbeeld de broden gekneed door de mixer en de appels geschild door een machine. Jij als productiemedewerker of operator bent in dat proces een belangrijke schakel, jij houdt namelijk in de gaten of de juiste producten de mixer in gaan en lost storingen meteen op!Kortom jij zorgt ervoor dat de machinale productie zo goed mogelijk verloopt, zodat de goederen daarna als warme broodjes over de toonbank kunnen gaan!Jouw kwaliteitenJij bent dé match als je leergierig bent en bezit of een goed technisch inzicht. Verder vragen wij:
  • Je bent bereid om ie werken in twee ploegendiensten (ook avond- en nacht) en weekenden;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent niet afhankelijk van het OV (i.v.m. werktijden buiten dienstregeling)
  • Minimaal 1 jaar ervaring in werken met machines.
Zie jij je hier al aan de slag gaan? Solliciteer dan nu door enkel op de knop te drukken. Of nog niet helemaal om? Dan wil ik jou ook laten weten dat wij van UBN ervoor zorgen dat jij niet stil staat. Wij gaan kijken hoe jij kan groeien in je functie. Samen bouwen we aan je toekomt! UBN vind ontwikkeling erg belangrijk en daarom nemen wij hier alle tijd voor. We gaan in overleg om te kijken naar passende opleidingen en/of cursussen voor jou! Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan een heftruck cursus, VCA of teamleider opleiding. Het is allemaal bespreekbaar!Wat krijg je ervoor terug?Je Krijgt NamelijkWanneer je aan de slag gaat bij dit gave bedrijf, kun je rekenen op veel meer dan alleen lekkere broodjes en taart.
  • Toeslagen tussen 34% tot 37% (avond en nacht);
  • Een salaris tussen de €11,30 en €13,50 per uur (afhankelijk van ervaring en functie);
  • In de avond- en nacht een uurloon van €15 – €18 incl.toeslag;
  • Reiskostenvergoeding;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot operator;
  • Op termijn een vast contract.
Waar ga je werken?Dagvers brood, gesneden en voorverpakt, een heleboel klein brood en alle kerst- en paasstollen voor het hele land. Elke dag maken wij in 19 eigen bakkerijen het lekkerste brood, gebak en belegde broodjes. Maar wij gaan verder dan alleen verse broodjes. Ook maken wij taarten en andere zoetigheden, van grondstoffen in de mixer. Tot ingepakte taarten die klaar zijn voor de verkoop.Solliciteer binnen 2 minutenPrint deze vacatureDeze vacature is nog niet ingevuldOpslaan als favoriet / Add to favoritesOf Deel Deze Vacature Via SocialWil je extra informatie over de vacature? Neem contact met ons op:VestigingAlmereSchoutstraat 1021315 EZ AlmereTelefoon: 036-5301300E-mail: almere@ubnuitzendbureau.comContactpersoonDanielleTelefoon: 036-5301300E-mail: danielledruppers@ubnuitzendbureau.comDe leukste banenPersoonlijke aanpakVast contactpersoon
Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...