Productiemedewerker

Randstad Groep Nederland

View: 103

Update day: 07-05-2023

Location: Ede Gelderland

Category: Production / Operation

Industry: HR personeel

Job type: Tijdelijk

Loading ...

Job content

Voor een bedrijf in Ede zijn wij op zoek naar aanpakkers! Heb jij enig technisch inzicht en wil je gauw aan de slag? Lees dan verder.

wat bieden wij jou
  • Bruto uurloon van €12,26
  • Werkdag van 07:00 tot 16:00
  • Ede
  • Tijdelijk contract met uitzicht op vast
wie ben jij


Voor deze functie is het belangrijk dat je enig technisch inzicht hebt en van aanpakken weet. Enige werkervaring met een lasapparaat is een pré, maar niet verplicht. Na de inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag, je hoeft dus niet veel samen te werken met andere mensen.

wat ga je doen


Tijdens jouw werkdag ga je aan de slag met het repareren van postkarren. Denk hierbij aan het monteren van de wielen en herstelwerkzaamheden aan het frame met een lasmachine. Deze werkzaamheden vragen enig technischinzicht. Jouw dag begint om 07:00 en eindigt rond de klok van 16:00

  • Reparatie van postkarren met een lasmachine
waar ga je werken


Je komt te werken in Ede, dit is een van de twee vestigingen van het bedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in het repareren van rolcontainers en andere logistieke dragers. Binnen het bedrijf heerst een laagdrempelige sfeer. Goed om te weten: in de productieruimte kan het lawaaiierig zijn, uiteraard krijg je oordoppen om je oren te beschermen. Je werkt zelfstandig in een klein team met een leidinggevende.

sollicitatie


oel jij je aangesproken door deze vacature en zou jij graag in aanmerking willen komen voor deze mooie nieuwe uitdaging? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton of mail! Mocht je nog vragen hebben of wil je nog extra toelichting over deze vacature? Bel ons Annerie van den Ham, Marjolein Rademaker, Miriam Lemstra of Lizzy Gerichhausen! 0318-672595 Wij staan voor je klaar!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...