Job type: Fulltime, Parttime

Loading ...

Job content

Voor onze relatie in Sittard zijn wij op zoek naar een productiemedewerker en zich bezig gaat houden met beladen van bulkvrachtwagens. Ben je toe aan een (nieuwe) uitdaging? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker die zich bezig gaat houden met de belading van de bulkvrachtwagens, het afvullen van big bags en dozen en het controleren van de kwaliteit en kwantiteit van de lading. Je draagt een grote verantwoordelijkheid dat de juiste hoeveelheden geladen worden. Het werk vindt grotendeels plaats op hoogte, dit omdat er werkzaamheden op de bulk(containter) verricht worden. Je krijgt hiervoor uiteraard persoonlijke beschermingsmiddelen.

Waar ga je werken:
Onze relatie is hedendaags een moderne en vooruitstrevende organisatie welke transport verzorgt door heel Europa, met momenteel een sterke focus op Scandinavië, Duitsland en Frankrijk. De organisatie is gespecialiseerd in wegtransport en intermodaal transport van droge poeder- en korrelvormige producten. Naast transport verzorgen zij ook een breed logistiek dienstenpakket in zowel Sittard (NL) als in Geel (B) waarbij er op beide locaties diverse opslagcapaciteiten zijn, waaronder het verhuur van warehousing en silo-opslag.

Het betreft een structurele fulltime functie op basis van verschoven diensten. Je vind het niet erg om geregeld 1 á 2 uur per week over te werken en je bent incidenteel op zaterdag beschikbaar. De werktijden vinden plaats tussen 6:45 t/m 21:00 uur.

Wat levert het jou op? Salaris wat bij deze functie hoort is: 11,57,- bruto per uur. Reiskosten worden vergoed vanaf 10 kilometer enkele reis á 0,19,- cent per km.

Je ontvangt bij goed functioneren een contract bij onze relatie.

Functie eisen

  • Bezit van een MBO+ diploma;
  • Kennis van de Nederlandse taal, dit vanwege het lezen van opdrachtbonnen;
  • Goed kunnen rekenen;
  • Geen hoogtevrees.

Locatie

Sittard

Uren per week

40 uur

Werktijden

Maandag t/m vrijdag 6.45 uur - 21.00 uur

Salaris

€ 11,57 per uur

Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...