Salary: €2.100 - €2.300 per maand

Loading ...

Job content

Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor het volgens receptuur maken van verschillende soorten granulaat voor de kunststof industrie. Hiervoor worden zeer strakke specificaties gehanteerd, dus het is belangrijk hier nauwkeurig bij te werk te gaan. Je bedient extruders en mengers, maar bent ook bereid om de handen uit de mouwen te steken. Aangezien de productie veel ’make to order’ is, komt er het nodige handmatig werk bij kijken. Je werkt met diverse grondstoffen, zoals vloeistoffen en poeders, waardoor het werk soms ook fysiek kan zijn (storten van poeders bijvoorbeeld). Het werk is in een continu drie ploegen systeem. Werktijden zijn van 06:00 uur tot 14:00 uur, 14:00 uur tot 22:00 uur en 22:00 uur tot 06:00 uur. De bijbehorende drie ploegentoeslag is 21%.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van technisch hoogwaardige en innovatieve kunststofmaterialen op diverse extrusie lijnen. Onze plastic tussenproducten (granulaat korrels) vinden hun toepassing in een groot scala aan automobiel-, industriële- en elektronische- toepassingen, maar ook in de medische- en consumenten-industrie over de gehele wereld. Het bedrijf kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit in voor de klant op maat gemaakte plastic compounds.

Functie eisen

Voor deze vacature moet je bereid zijn om in een drieploegen systeem te werken. Belangrijk is enige achtergrondkennis over de extrusie methode en de bereidheid om hier in opgeleid te gaan worden. De wil om te werken en een mooi product af te leveren, geven je een voorsprong in de selectie procedure. Goede kennis van de Nederlandse taal is een vereiste, aangezien je veel met werkinstructies en procedures te maken krijgt en er van je verwacht word dat de procesparameters goed geregistreerd gaan worden.

Wat wij bieden

  • Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring, indicatie is: €2200 bruto per maand
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • 21% drieploegen toeslag
  • Bij goedvinden uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Je krijgt 23 doorbetaalde verlofdagen en 7 doorbetaalde feestdagen op jaarbasis,
  • Pensioenregeling
  • Reiskosten
  • PBM’s en gehoorbescherming worden voor je verzorgd.

Interesse

Is je interesse gewekt? Reageer dan door op de sollicitatieknop te klikken. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Carrière Gilze en Rijen via 06 21319200.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...