Position: Entry level

Job type: Full-time

Salary: €10/mo - €10/mo

Loading ...

Job content

Functieomschrijving

Leef jij op in de nacht? Stroop jij graag je mouwen op? Heb jij wat spierballen en ben je fit? Check! Dan bij jij de medewerker die wij zoeken op de afdeling snijderij bij Plukon in Dronten. Lees snel verder en solliciteer. Hopelijk tot heel snel bij Plukon!

wat bieden wij jou
  • €10,71 per uur bij 22 jaar e.o. + 40% toeslag
  • beginnen om 03:00/04:00 uur
  • mogelijkheid om parttime te werken
  • doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
  • pensioenopbouw na 26 weken
wie ben jij

Je Bent Voor Ons De Perfecte Kandidaat
  • als je lichamelijk fit bent (je staat namelijk de hele dag en het snijden van de groenten kost wel wat kracht);
  • je een echte aanpakker bent;
  • je secuur en snel kan werken;
  • je Nederlands of Engels spreekt.
wat ga je doen

Bij Plukon in Dronten ben je op de afdeling snijderij bezig met het snijden van allerlei groentes. Denk bijvoorbeeld aan verschillende koolsoorten. Belangrijk is dat je fit bent. Voor het snijden van kool heb je wel een beetje spierballen nodig. En daarnaast ben je de hele dienst staand aan het werk. Ook zorg je ervoor dat de kratten met groentes aangevuld worden en op de juiste plek komen te staan.

waar ga je werken

Bij Plukon in Dronten worden verse groenten verwerkt tot smaakvolle maaltijden en lekkere salades. Dit wordt gedaan voor het topsegment van de industriële foodservicemarkt in Noordwest-Europa. De grondstoffen van een aantal producten van bijvoorbeeld de bekende restaurantketen McDonald’s komt bij Plukon vandaan, net als diverse producten bij een aantal bekende supermarktketens in Europa.

sollicitatie

Na een eerste telefonische kennismaking ga je op gesprek bij mijn collega bij Plukon in Dronten. Tijdens dit gesprek krijg je een rondleiding en zie je waar jij straks als productiemedewerker aan de slag gaat.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je maakt een ’mijn Randstad’ account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je ’mijn Randstad’ account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...