Productiemedewerker parttime

Start People Beilen

View: 106

Update day: 07-05-2023

Location: Beilen Drenthe

Category: Production / Operation

Industry:

Job type: Deeltijds

Salary: €14,64 per uur

Loading ...

Job content

Samen met je collega’s lever jij je bijdrage aan het produceren van een kwalitatief goed eindproduct: babyvoeding. Ben jij de productiemedewerker die FrieslandCampina Beilen zoekt? Ben jij parttime en flexibel inzetbaar? Dan is deze functie in de flexpoule iets voor jou!

Op jouw afdeling, Apotheek / Mengerij, worden de ingrediënten voor het eindproduct afgewogen in de zogenoemde schepruimte. Je zorgt dat de halffabricaten verdeelt worden over kleinere zakken. Je bent secuur bezig en zorgt dat elk product de juiste sticker krijgt en gescand wordt. Bij de Mengerij worden de ingrediënten zowel handmatig als machinaal in de menger gestort.

Naast hygiënisch en hard werken, is het belangrijk om goed samen te werken. FrieslandCampina staat onder onze flexkrachten bekend om haar goede werksfeer.


FrieslandCampina is een internationale organisatie die per fabrieken verschillende producten produceert. Van vla tot appelsientje tot babyvoeding. Op de locatie in Beilen wordt babyvoeding geproduceerd wat voor 95% naar de Aziatische markt gaat. Iedere medewerker bij FrieslandCampina wil dagelijks ‘meer uit melk’ halen. De plant is in veel verschillende afdelingen verdeeld, die allemaal hun eigen taken en werkzaamheden hebben. In Beilen werken rond de 800 mensen, waarvan 140 flexmedewerkers via StartPeople.

Jij bent een aanpakker. Je hebt een kritische blik op het proces en spreekt je collega’s aan waar nodig. Doordat je het werk ziet liggen zit je nooit stil en kun je je zelfstandig redden. Verder beschik je over het volgende:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent bereid om te werken volgens het 5-ploegenrooster;
  • Je hebt ervaring in een productiebedrijf in een soortgelijke functie;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je beschikt over eigen vervoer;
  • Flexibel beschikbaar per week.

Je komt in dienst bij Start People Zuivel (onderdeel van Start People B.V.) en gaat aan de slag bij onze opdrachtgever FrieslandCampina in Beilen.

Contract: Tijdelijke uitzendovereenkomst.
Aantal uur: Variërend per week op oproepbasis.
Kans op verlenging? Ja, bij goed functioneren.
Werktijden: parttime volgens 5-ploegendienst
Salaris: € 14,64 bruto per uur
Ploegentoeslag: Gemiddeld 28,7%. Dit kan oplopen tot €14,64 bruto per uur (extra)
Reiskostenvergoeding: € 0,19 per kilometer, een maximale vergoeding van €11,40 per dag. Dit geldt ook wanneer je met het OV reist.

Ben jij per direct beschikbaar? Maak dan snel je enthousiasme kenbaar.

Deze vacature is vacant voor zowel mannen als vrouwen

Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...