(Project-) medewerker Facilitair Bedrijf

Zone.college

View: 86

Update day: 19-11-2023

Location: Lochem Gelderland

Category: Houseware FMCG Education / Training

Industry:

Loading ...

Job content

 • Ondersteunende diensten
 • Lochem
 • Zo snel mogelijk
 • 0,6 - 1 fte

Op zoek naar een boeiende functie? Zone.college zoekt een (project-) medewerker facilitair om ons team te versterken en de facilitaire zaken op rolletjes te laten lopen!

Omvang
Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een (project-) medewerker facilitair bedrijf voor 0,6 – 1,0 fte. We starten met een tijdelijke aanstelling voor een jaar, met uitzicht op verlenging.

Wat ga je doen?
De (project-) medewerker facilitair bedrijf is belast met de planning, vastlegging en uitvoering van allerlei facilitaire projecten- en diensten. Daarnaast lever je een bijdrage aan het ontwikkelen van het facilitaire beleid en processen. Je weet overzicht te creëren en prioriteiten te stellen.

Vanuit je rol werk je intensief samen met je collega’s van de centrale diensten en collega’s op de onderwijslocaties. Kortom een functie met enorm veel afwisseling en dynamiek waarbij geen dag hetzelfde is.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Interne projectleider voor facilitaire- en huisvestingsinvesteringen;
 • Belast met de facilitaire inkoop van investeringsgoederen- en diensten;
 • Mede verantwoordelijk voor contractbeheer en onderhoudt contacten met externe leveranciers;
 • Verantwoordelijk voor de (administratieve) vastlegging en ordening van de facilitaire documenten;
 • Signaleert en adviseert over facilitaire- en huisvestingsvraagtukken;
 • Verricht beleidsvoorbereidende werkzaamheden en stelt procedures en richtlijnen vast.

Profiel
We zijn op zoek naar een energieke (project-) medewerker facilitair. Je hebt een proactieve en zelfstandige werkhouding en zoekt nadrukkelijk de samenwerking op met de onderwijslocaties en collega’s van stafafdelingen. Je weet op verschillende niveaus binnen en buiten de organisatie effectief en constructief te communiceren. Je streeft naar een optimale kwaliteit van dienstverlening. En je herkent je in de woorden: proactief, organisatorisch vermogen, collegiaal en servicegericht.

Wat vragen wij?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Kennis en affiniteit met facilitaire diensteverlening
 • Organisatorische vermogen
 • Goede kennis van MS Office

Waar staan we voor?
Zone.college verzorgt groots en groen onderwijs voor alle generaties. Met zorg en aandacht bieden wij leerlingen, studenten en medewerkers een groene, uitdagende leeromgeving waarin ze nieuwe mogelijkheden ontdekken. En waarin ze zich ontwikkelen met hoofd, hart en handen. Zelf en vooral samen. Zo groeien ze uit tot zelfbewuste, zorgzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken mensen. Wereldburgers met oog voor duurzaamheid en leefbaarheid. Zo halen wij ieders beste binnenste buiten.

Wat kun je van ons verwachten?
Bij Zone.college doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich op hun gemak voelen en geven je de vrijheid om het onderwijs in samenwerking met je collega’s vorm te geven. Middels studiedagen en scholing kun jij je als persoon en professional verder ontwikkelen. Wij zien jou, als unieke medewerker en zetten je graag in op je talenten!

Salaris is conform cao mbo en een aantal Zone.college-specifieke arbeidsvoorwaarden, kijk hiervoor op onze website.

Iets voor jou?
Heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Maarten Kruiper (manager financiën en facilitair) op telefoon nummer: 06-49125083. Hij vertelt je graag meer over deze functie!

Loading ...
Loading ...

Deadline: 03-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...