Job type: Fulltime, Parttime

Salary: €2.790 - €4.402 per maand

Loading ...

Job content

Projectcoördinator / Subsidieadviseur
 • Aanstelling: 0,8 - 1,0 fte
 • Salaris bruto/maand: € 2.790 - € 4.402
 • Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde & Informatica
 • Werk/denkniveau: Hbo+
 • Reageer uiterlijk: 6 september 2021

Wij zoeken

Houd je ervan om van A tot Z bij projecten betrokken te zijn? En ben je bekend met het aanvragen en begeleiden van onderzoeksubsidies? Wil je daarnaast graag actief bijdragen aan de maatschappelijke impact van de universiteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Als projectcoördinator / subsidieadviseur begeleid je het organisatorische, contractuele en financieel-administratieve proces van regionale, nationale en Europese wetenschappelijke onderzoeksprojecten. Hierin treden wetenschappers van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Informatica en Wiskunde (FNWI) op als penvoerder in een consortium van partners. Je bent hierbij betrokken van aanvraag tot en met financiële afsluiting van het project en bewaakt de deadlines en voortgang van het project. Je adviseert de wetenschappers binnen de faculteit over subsidiemogelijkheden en je begeleidt subsidieaanvragen. Hierin draag je zorg voor de planning van de aanvraag, check op subsidievoorwaarden, de Participant Portal, consortium projectfinanciën, volledigheid van het voorstel en het indienen van het voorstel. Daarnaast draag je bij aan de projectmanagementsectie in het implementatie-gedeelte van de aanvraag en bewaak je de deadlines m.b.t. de rapportages gedurende de looptijd van het project. Hiermee ondersteun je direct de projectleider, je bent het eerste aanspreekpunt op financieel, administratief en contractueel gebied voor het gehele consortium. Kortom, een veelzijdige functie waarmee je actief bijdraagt aan de maatschappelijke impact van de faculteit en de universiteit.

Wij vragen

 • Een afgeronde hbo of academische opleiding, bij voorkeur in een financieel-economische of bèta richting.
 • Ervaring in een soortgelijke functie.
 • Ervaring met het begeleiden van projecten met kennisinstellingen, overheden en private partijen.
 • Expertise en ervaring op het gebied van aanvragen en begeleiden van onderzoeksubsidies.
 • Expertise, ervaring en gevoel voor het opmaken van infographics is een pre.
 • Een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.

Wij zijn

Als projectcoördinator / subsidieadviseur ga je werken bij de afdeling Radboud Innovation Science (RIS), de valorisatieafdeling van de FNWI. Het team RIS bestaat uit 14 medewerkers (projectcoördinatoren en Knowledge Transfer Officers) die bijdragen aan het verkrijgen van onderzoekfinanciering, projectontwikkeling, projectcoördinatie en kennisvalorisatie. Ons team heeft een belangrijke netwerkfunctie en is het eerste aanspreekpunt voor externe partijen die samen willen werken aan onderzoek en innovatie of gebruik willen maken van onze unieke onderzoeksfaciliteiten.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 22.000 studenten en 5.000 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent, samenwerking en een leven lang ontwikkelen. Je bent nodig!

Wij bieden

 • Aanstelling: 0,8 - 1,0 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring een salaris van minimaal € 2.790 en maximaal € 4.402 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 10).
 • Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Contractduur: het gaat om een tijdelijke aanstelling van één jaar met de mogelijkheid tot een vast contract bij goed functioneren.
 • De gewenste datum indiensttreding is 1 november 2021.

Aanvullende arbeidsvoorwaarden
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Meer weten?

Meer over de inhoud van de vacature:
Antoine Wellink, hoofd Radboud Innovation Science
Telefoon: 06 52 02 82 26
E-mail: antoine.wellink@ru.nl

Solliciteren

Richt de sollicitatiebrief aan Antoine Wellink en solliciteer, uiterlijk 6 september 2021.

Stuur met de sollicitatie de volgende bijlagen mee:

 • Motivatiebrief.
 • Cv.
De eerste gesprekken vinden plaats op 14 september 2021.

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...