Position: Mid-Senior level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Nadat de opdracht is binnengehaald door je collega’s ga jij aan de slag. Jij maakt een vertaalslag van verkoop naar uitvoering tot oplevering. Het ontwerp dient in detail te worden uitgewerkt. Je bent natuurlijk geen projectengineer PV geworden om alleen standaard ontwerpen aan te passen. Bij ons engineer je een compleet PV- project van A t/m Z en krijg je de vrijheid om je eigen creativiteit te gebruiken. (uiteraard binnen de gestelde normen en eisen).

Wil jij onderdeel worden van ons engineeringsteam terwijl jij jezelf blijft ontwikkelen in je vakgebied? Dan ben je als Projectengineer PV-installaties bij Joulz Zonne-energie aan het juiste adres!

Een goed bedrijf. Daar hoor je bij!

Zie je het al zitten? Een baan bij een bedrijf dat de energieambitie van de klant op één zet? Samen met circa 220 collega’s ga je voor de combinatie van techniek en energie. Ruim 20.000 klanten zetten we AAN. Iedere dag. Samen maken wij de energie-ambities van onze klanten waar. Als zelfstandige organisatie zijn we continu bezig met het ontwikkelen van onze commerciële mindset, op zoek naar kansen en mogelijkheden in de markt en het realiseren van groei. Groei op het gebied van ons klantenportfolio maar óók op het gebied van ons producten- en dienstenaanbod. Jij komt terecht bij een bedrijf dat midden in de energietransitie acteert en graag bijdraagt en het verduurzamen van zakelijk Nederland.

Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.

Als Projectengineer PV-installaties ben jij samen met je collega’s het technische hart van de afdeling Joulz Zonne-energie. Jij speelt een belangrijke rol in de totstandkoming van grootschalige zonnestroomprojecten. Deze ontwerp, bereken, ontwikkel en toets je tot in detail. Het team Engineering van Zonne-energie bestaat uit twee engineers. Je werkt samen met de projectleider en de sitemanager om het beste resultaat voor de klant te realiseren. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor de hele technische engineering van grootschalige PV projecten.

Wat je verder doet als Projectengineer PV-installaties?

 • Ontwerpen en ontwikkelen van grootschalige zonnestroom projecten;
 • Advies geven aan collega’s en externe contacten over berekeningen, due diligence, voorbereiding, realisatie en oplevering van de PV-projecten;
 • Aanspreekpunt voor de projectteamleden met vragen over de technische kant van de uitvoering.

Jouw sterke punten worden we blij van.

 • Jij hebt een afgeronde technische HBO-opleiding, bijv. Elektrotechniek of Installatietechniek
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen de zonne-energie of windenergie;
 • Je hebt ruime ervaring met Autocad (3D), kennis van PV-Sol en PV-syst is een pré;
 • Je bent een echte procesdenker en hebt ervaring met projectmanagement;
 • Je bent pragmatisch ingericht, communicatief vaardig en een prettige collega;
 • Verder heb jij een goede beheersing van de Nederlandse taal, mondeling en schriftelijk.

Mooie arbeidsvoorwaarden. Die wil je hebben.

Wij verwachten veel van jou, maar jij mag ook veel van ons verwachten. Wat je krijgt? Dat zie je hier.

 • Op basis van jouw kennis en ervaring wordt jouw salaris ingeschaald binnen schaal 5 t/m 11 van onze cao (Technisch Installatiebedrijf)
 • Bij Joulz Zonne-energie krijg je 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen bij fulltime dienstverband;
 • Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou en zien jou graag doorgroeien naar bijv. de functie van senior Projectengineer PV-installaties of projectleider;
 • Kom je met de auto of met het OV, dan ontvang je een reiskostenvergoeding.

Nu reageren en laten zien wat je in huis hebt.

Wil jij onze nieuwe Projectengineer PV-installaties worden? Neem dan omtrent het sollicitatieproces contact op met Liesbeth van der Wal via 06 12034133 of stuur een e-mail naar officemanagement@zonel.nl. Heb je nog functie inhoudelijk vragen, neem dan contact op met Patricia ten Have, operationeel manager Joulz Zonne-energie, via 06 12992955. Zij vertelt je graag wat deze functie zo boeiend maakt!

Meteen solliciteren?

Dat kan natuurlijk ook. Klik op onderstaande knop en solliciteer direct. We laten na jouw sollicitatie zo snel mogelijk iets horen. Een assessment zal worden uitgevoerd door een extern adviesbureau en zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Screening is standaard onderdeel van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...