Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Voor ons team Techniek in Zwolle zoek ik een projectleider met een flinke dosis ondernemerschap. Iemand die zich thuis voelt in de regio en die met veel betrokkenheid samen met klanten leuke en uitdagende projecten oppakt. Door teamwork zorg je er voor dat een klant positief wordt verrast en de samenwerking met jou blijft opzoeken. Heb jij de ervaring en het vakmanschap die daarvoor nodig zijn? Ik maak graag kennis met je."

Richard Sleumer – Teammanager Techniek

Sweco is gespecialiseerd om samen met gemeentes, woningbouwverenigingen en ontwikkelaars woningbouwopgaves uit te werken.

Als Projectleider Gebiedsontwikkeling ben jij in nauwe samenwerking met onze afdeling gebiedsadvies betrokken bij initiatieffase, definitiefase, schetsontwerp, en de technische uitwerking. Je zet alle benodigde onderzoeken en adviezen intern uit en stuurt de werkvoorbereider en ontwerper aan. Daarnaast zorg jij voor de benodigde afstemming met de klant. Als je met je team voorgaande fases doorlopen hebt stem je met de klant (indien nodig) de aanbestedingsstrategie af. Je begeleidt de aanbesteding en in sommige gevallen ondersteun je de klant tijdens de uitvoering als directievoerder.

In de rol van Projectleider ben je daarnaast verantwoordelijk voor het verwerven en managen van projecten binnen het werkveld van de woningbouwopgave. Je bent een netwerker en in staat om de klantvraag te vertalen naar offertes en opdrachten voor Sweco. Jij hebt een voortrekkersrol bij innovaties in onze dienstverlening en nieuwe producten.

Dit is wat jij meebrengt
  • Een relevante afgeronde hbo of wo opleiding
  • Minimaal vijf jaar ervaring als projectleider binnen de gebiedsontwikkeling van woningbouwopgaven
  • Ervaring met ‘bouw en woonrijp maken’ en ‘weginfrastructuur’
  • Een relevant netwerk bij gemeenten, provincies, woningbouwverenigingen en (ontwikkelende) aannemers in de provincie Overijssel
  • Commerciële vaardigheden en pro-activiteit
Dit is wat je van ons kunt verwachten
  • Je werkt aan uitdagende projecten die er echt toe doen
  • Een moderne werkomgeving die bruist en verschillen omarmt
  • Ruime ontwikkelmogelijkheden om te blijven groeien
  • Een hecht team met de beste mensen
  • Veel vertrouwen, steun en een helpende hand
Dit is wat we jou bieden

Bij Sweco zit je goed. En dit mag je van een koploper verwachten. Je verdient een marktconform salaris, 32 vakantiedagen, vakantietoeslag en een uitstekende pensioensregeling. Daarnaast krijg je bij ons veel regie. Bijvoorbeeld over waar je werkt en wanneer. En hoe je je tijd indeelt. Verder heb je binnen ons moderne arbeidsvoorwaardenpakket zelf de keuze om duurzaam je reisbewegingen in te richten, een persoonlijk keuze budget en zeer ruime ontwikkelmogelijkheden binnen onze Sweco Academy.

Naast uitdagend werk, support en middelen pakken we bij Sweco ook graag uit als het gaat om ontspanning en lol. We willen graag dat je gezond blijft en met veel plezier naar je werk gaat. Denk aan de dagelijkse Fika’s, een jaarlijks terugkerend festival, ons sportaanbod, zomerbarbecues en activiteiten vanuit Jong Sweco en personeelsverenigingen.

Solliciteer op deze functie

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de button ‘solliciteer’. We kijken uit naar je cv en motivatie!

Neem bij inhoudelijke vragen of interesse in Sweco contact op met Richard Sleumer, Teammanager via +31 6 21 46 94 81 of richard.sleumer@sweco.nl . Vragen over het sollicitatieproces kun je stellen aan Daphne Kleuver via +31 6 31 96 30 36 of daphne.kleuver@sweco.nl .
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...