Projectleider Huisvesting en Facilitair

HVO-Querido

View: 107

Update day: 02-11-2023

Location: Amsterdam Noord-Holland

Category: Houseware FMCG

Industry:

Job type: Fulltime, Parttime, Contract bepaalde tijd

Salary: € 3.343 - € 4.927 per maand

Loading ...

Job content

Voor het ons hoofdkantoor in hartje Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een projectleider huisvesting en facilitair voor 32-36 uur. Ben jij die (senior) projectleider die het leuk vindt om zich vast te bijten in complexe en dynamische vraagstukken in het domein Huisvesting en Facilitair? Denk jij graag strategisch mee maar word je ook blij als je dit praktisch mag uitvoeren? Lees dan verder en solliciteer naar deze functie. Wie weet draag jij dan binnenkort bij aan de glimlach van onze cliënten en medewerkers op onze locaties.

Jouw rol

Het bieden van zorg- en hulpverlening is de primaire functie van HVO-Querido. Om onze collega’s in staat te stellen dit goed te kunnen doen zijn er continu verbeter projecten op gebied van huisvesting en facilitair. Jij geeft hier als projectleider richting aan. Dit betekent dat je op maandag bezig kunt zijn met het openen en duurzaam inrichten van een nieuwe locatie en op dinsdag juist met de sluiting en het coördineren van de verhuizing van de inboedel naar andere locaties en teams. Op woensdag denk jij vervolgens mee over het digitaliseren van ons toegangsbeheer en implementatie hiervan.

De projecten kunnen dus praktisch van aard zijn in de implementatie maar vragen om strakke coördinatie en strategisch denkvermogen om huidige processen te kunnen vernieuwen en te innoveren & verduurzamen waar mogelijk. Hierbij bewaak jij de deadlines, het budget en bewaak je de contacten met interne en externe stakeholders. Je schakelt met verschillende collega’s uit diverse teams en speelt hierin een verbindende rol.

Hierbij zorg je ervoor dat de belangen van zorgcollega’s en cliënten nooit uit het oog verloren raken. Tijdens jouw werkweek betekent dit dat je geregeld op een van de HVO-locaties bent, soms vanuit huis meedenkt maar ook geregeld op het hoofdkantoor te vinden bent.

Team

Je bent onderdeel van het team projectmanagement. Dit team is verantwoordelijk voor alle projecten binnen HVO-Querido. Dit stelt jou in de gelegenheid om op te trekken met andere projectleiders en zowel kennis te delen als nieuwe kennis te vergaren. Naast jouw team zul je ook intensief optrekken met andere teams omdat de projecten alle afdelingen en teams van HVO-querido kan raken.

Tijdens jouw werkweek betekent dit dat je geregeld op een van de HVO-locaties bent, soms vanuit huis meedenkt maar ook geregeld op het hoofdkantoor te vinden bent. Elke donderdag is de teamdag op het hoofdkantoor van projectmanagement waar jij onderdeel van bent. Iedere week kan er dus voor jou anders uitzien. We zijn tijdens onze werkweek serieus in ons werk, maar er wordt ook veel gelachen.

Jouw profiel

Communicatief en analytisch sterk zijn eigenschappen van jou. Je bent een daadkrachtige en enthousiaste persoonlijkheid die met plezier adviseert en waar nodig overtuigt. Je kunt huidige projecten je snel eigen maken en bent in staat te schakelen tussen diverse lagen van de organisatie en de vertaal slag te maken naar het facilitaire domein. Herken je jezelf ook in onderstaande wensen, dan maken we graag kennis met jou!

  • Je beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt affiniteit met het facilitaire en huisvesting domein;
  • Je hebt aantoonbare ervaring als projectleider;
  • Je bent proactief, denkt in oplossingen en bent communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk).

Arbeidsvoorwaarden & bijzonderheden

  • Een baan met veel vrijheid en ruimte voor initiatief;
  • Het betreft in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Jouw salaris bedraagt minimaal € 3.343,- en maximaal € 4.927,- bruto per maand; (schaal 10, CAO Sociaal Werk) op basis van een 36-urige werkweek.
  • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Sociaal Werk. Zo krijg je een individueel keuze budget van 18%. Hierin zitten onder andere bovenwettelijke verlofdagen, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Ook bouw je maandelijks een loopbaanbudget van 1,5% op. We vinden vitaliteit belangrijk en bieden jou daarom jaarlijks een sportvergoeding van €100,-;
  • Een referentiecheck en Verklaring Omtrent Gedrag zijn verplichte onderdelen van de procedure;
  • Met een interactief onboardingsprogramma bieden we jou een warm welkom en een goede start.

HVO-Querido wil een diverse en rechtvaardige organisatie zijn waar alle medewerkers zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn. Wij streven naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de maatschappij met alle verschillen die je maar kunt bedenken. We willen ervoor zorgen dat onze medewerkers en cliënten gelijkwaardig behandeld worden.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Quinten de Coo, teammanager Projectmanagement via 06-11497481. Als je vragen hebt over de procedure, kun je bellen met recruitment via 06-52775294 en 06-15365021.

Direct solliciteren

Graag ontvangen we je digitale reactie voor 9 januari a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Belangrijk om te weten: het kan helaas voorkomen dat onze mail in je spambox terecht komt! Daarom raden wij je aan om dit regelmatig te checken.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 17-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...