Position: Associate

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Heb jij naast passie voor elektrotechniek ook een commerciële instelling en wil je graag bijdragen aan het binnenhalen en implementeren van nieuwe service contracten? Dan ben jij de projectleider die wij zoeken!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een begrip in de regio Zaanstad/Amsterdam met een mooie historie. Zij richten zich op de elektrotechniek en dan met name op het service en onderhoud van gebouwen. Klanttevredenheid, duurzaamheid en heldere communicatie zijn onderdeel van het DNA van dit bedrijf. En dit geldt niet alleen voor de klanten, maar ook voor haar eigen medewerkers. Jij krijgt alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in functie maar ook als persoon.

Functieomschrijving

Ga je bij ons aan de slag als projectleider dan is geen dag hetzelfde. Dit klinkt als een cliché, maar het is echt zo. Op een service gerichte afdeling komt er veel op je af en is het werk zeer afwisselend. Je bent, samen met jou team, verantwoordelijk voor het onderhouden van elektrotechnische installaties, kleinere projecten en regiewerk bij zowel bestaande als nieuwe relaties. Ook kan je vragen van klanten omzetten in een technisch advies, afgestemd op het budget van de klant.

Tot jouw takenpakket behoort onder andere:

  • Het zelfstandig doen van opnames bij opdrachtgevers
  • Het binnenhalen van nieuwe opdrachtgevers
  • Contractbeheer, nieuwe contracten verwerk je in Navision.
  • Je bent verantwoordelijk voor het budget
  • Je stuurt een team met leuke collega’s aan om te zorgen dat jullie klanten goed worden bediend
  • Je neemt deel aan bouwvergaderingen

Functie-eisen

Kom je als projectleider bij ons werken op de afdeling service & onderhoud dan zien we graag dat je aan een aantal van onderstaande punten voldoet:

  • MBO niveau 4 diploma of HBO diploma in een elektrotechnische richting;
  • Een sterke persoonlijkheid, je staat sterk in je schoenen bij contractonderhandelingen;
  • Je hebt een commerciële instelling en vind het leuk om nieuwe opdrachtgevers binnen te halen;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring als projectleider S&O, projectcoördinator of je bent een ervaren werkvoorbereider die toe is aan een volgende stap.

Ons aanbod

Een uitdagende functie als projectleider elektrotechniek met veel verantwoordelijkheid en veel kansen op het gebied van groei. De kans om in een team van betrokken collega’s klanten blij te maken met goedwerkende, duurzame installaties. Een informele en collegiale werkomgeving binnen een bedrijf waar een open sfeer heerst. Wij bieden een goed salaris (€3.750 - €4.500 bruto per maand op basis van kennis en ervaring) met bijbehorende goede secundaire voorwaarden (denk aan een laptop, telefoon en auto). Daarbij krijg je trainingen en volop kansen om je te ontwikkelen en verder te specialiseren.

Meer weten? Neem contact op met Mike Van Roermund:

✆ : 06-46873117

✉ : mvanroermund@ellbru.nl

Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...