Job type: Part-time

Loading ...

Job content

Als Projectleider voer je de overall projectleiding van het BDB+ project uit en ontwerp je de wijze waarop de overgang van het huidige BDB+ project naar de nieuwe vorm gaat plaatsvinden.

Mooi werk

Avans wil wendbare en veerkrachtige professionals opleiden, die zich een leven ontwikkelen en bijdragen aan een duurzame toekomst. Professionals die de kennis, de vaardigheden en de inzichten hebben om te werken in én aan onze veranderende wereld. De Avans docent is hierin een ontzettend belangrijke succesfactor.

Met de modules Didactiek, Toetsing (BKE), ICT in Onderwijs en Brein & Leren wordt de basis gelegd voor docentprofessionalisering. Samen noemen we deze modules BDB+. Als projectleider Leren & Ontwikkelen stuur je (functioneel) het projectteam van de BDB+ aan. Het team bestaat uit ervaren en zelfstandige professionals met een duidelijk takenpakket. Je monitort en stuurt op het behalen van de project- en financiële doelstellingen, die beschreven staan in het programmacontract. Je rapporteert, signaleert en adviseert aan je opdrachtgever en het College van Bestuur. Je bent verantwoordelijk voor planning en uitvoering van het programma, de kwaliteit en kwantiteit van de poule van (interne en externe) trainers en assessoren en ook voor de wijze van evalueren en effectmeting.

De vorm waarop de BDB+ op dit moment is vormgegeven, gaat veranderen. Dat betekent dat de focus van dit project ligt op afronding van het huidige project. En op het realiseren van een overgangsfase tussen het huidige project en de nieuwe vorm.

Een ruwe schets van deze overgangsregeling ligt er al. Jij werkt de overgangsregeling uit in een concrete aanpak, waarin je samenwerkt met collega’s uit verschillende onderdelen van de organisatie. Je richt de bijbehorende processen in en bent verantwoordelijk voor de realisatie van die overgang. Daarin ben je aanspreekpunt voor de verschillende stakeholders. Dat doe je natuurlijk samen met het team BDB.

Je onderhoudt contacten met zowel de klanten als met de leveranciers van de BDB+, directies en andere betrokkenen van de Academies en module coördinatoren. Daarnaast participeer je in het Landelijk Netwerk BDB van de Hogescholen. Je draagt zorg voor de communicatie-uitingen van de BDB+ richting deelnemers en stakeholders en bent aanspreekpunt bij ‘maatwerkvragen’ vanuit Academies en accreditaties van gelijksoortige trajecten.

Jouw plek als projectleider binnen Avans

Bij Avans zijn we ambitieus en willen we vooruit. Dat geldt ook voor het team BDB+. Als onderdeel van dienst Personeel & Organisatie werken we met zo’n 7 collega’s aan professionalisering van de Avans docenten, waarbij kwaliteit en samenwerking centraal staan. Wat je ook gaat doen binnen DP&O; je maakt impact, voor heel Avans.

We bieden je

Een omgeving waar je de vrijheid krijgt om dingen te ontdekken en te verbeteren; zo halen we het beste uit je. We faciliteren je in jouw continue ontwikkeling, waarmee jij vervolgens bijdraagt aan onze verdere vakinhoudelijke en technische professionalisering. Verder bieden we je:
 • Een maandsalaris van minimaal € 3658,64 tot maximaal € 5026,85 bruto bij een fulltime aanstelling (schaal 11 cao hbo).
 • Een eindejaarsuitkering, die ongeveer gelijk is aan een 13de maand.
 • We bieden je een aanstelling tot einde 2022.
 • Een goede werk-/privébalans en fijne werkplekken met het mooiste uitzicht van Avans.
 • Ongeveer 50 vrije dagen als je fulltime werkt.

Jij past bij ons

Jij bent een kei in het schakelen tussen conceptueel denken en ondersteunen van de uitvoering. Tussen het schrijven van een adviesrapport aan het College van Bestuur en het vertalen van klantvragen naar de collega’s binnen het project. Je voelt daarbij steeds goed aan wat er nodig is om de projectdoelstellingen te realiseren. Verder heb je:
 • Een master Onderwijskunde, Opleidingskunde, Bedrijfskunde of een soortgelijke opleiding.
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als projectleider, bij voorkeur in het hoger onderwijs.
 • Ervaring met het leren en ontwikkelen van professionals
 • Je bent een verbinder, in de uitvoering van de rol als projectleider kies je een goede balans tussen sturen op projectdoelstellingen, benutting van middelen en het aansturen van projectmedewerkers.
 • Je kunt schakelen op verschillende niveaus en je bent organisatie-sensitief zonder je opdracht uit het oog te verliezen.
 • De ambitie om te blijven groeien in je expertise.

Vernieuwend Avans

Groot, maar kleinschalig. Betrokken. Persoonlijk. Dat is Avans. Hier kun je jezelf zijn. Je krijgt met jouw unieke ideeën en inzichten bij ons alle ruimte. Dat past bij ons lerende en ondernemende karakter. We bieden optimaal flexibel onderwijs in co-creatie met het werkveld. En we veranderen continu mee met de wereld om ons heen. We willen steeds meer maatwerk aanbieden, waarbij studenten gedeeltelijk zelf hun eigen leerroute bepalen. Dat is onze Ambitie voor 2025. Ontdek Avans als werkgever via deze verhalen (https://www.avans.nl/over-avans/werken-bij-avans/verhalen-van-medewerkers).

Draag bij aan onze ambitie

Zie je een mooie rol voor jezelf in het nóg verder professionaliseren van ons onderwijs? Solliciteer dan uiterlijk 23 november via de sollicitatiebutton. Vertel ons in je motivatie waarom jij zin hebt in deze uitdaging. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Janneke Smit, Projectleider BDB+ a.i. via 0621250870 of jl.smit@avans.nl.

Wij doen ons best om je binnen 2 weken na de sluiting van de vacature een update te geven over jouw sollicitatie.

Wij vinden onze kandidaten zelf, dus met acquisitie doen we niets.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 23-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...