Position: Mid-Senior level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Vacature van TeqJob Management, locatie Purmerend.

Vacature Projectleider Meet & Regeltechniek, GBS in Purmerend

Wij werken samen met fabrikanten zoals Scheider Electric en Delta Controls. Wij zijn specialist in smart building oplossingen en binnen de groep doen wij de productie, installatie, engineering, service-, onderhoud en het projectmanagement van grote vooruitstrevende projecten op het gebied van binnenklimaattechniek.

In de functie van projectleider m&r ben je organisatorisch en financieel verantwoordelijk voor HVAC projecten. Je stuurt een team van engineers aan en draagt zorg voor de installatie. Jij bent het interne en externe aanspreekpunt voor de projecten die je onder je beheer hebt. Je bent verantwoordelijk voor budgetten, nieuwbouw projecten, rapportages en nazorg. Je ziet toe op de kwaliteit, veiligheid en efficiëntie vanaf de opstartfase tot de uiteindelijke oplevering van projecten. Projecten kunnen in heel Nederland plaatsvinden met als focus de Randstad.

Ervaring als projectleider / projectmanager is essentieel voor het juist invullen van deze functie. Dit kan in een ander vakgebied zijn in de installatietechniek als er maar een link is te leggen met procestechniek, industriële automatisering, e&i of meet en regeltechniek.

Wat kun je verwachten als Projectleider Meet & Regeltechniek

In de functie van Projectleider Meet & Regeltechniek heb je een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je neemt initiatief, ziet kansen en overziet mogelijke risico’s. Je werkt aan projecten met budgetten tot ca. € 1M. Wij kennen een informele werkomgeving met korte communicatie lijnen waarbij wij een goede balans nastreven tussen privé en werk. Naast een goede arbeidsethos is er bij ons ook ruimte voor teambuilding en ontspanning.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

  • HBO opleiding in een technische richting
  • goede kennis van HVAC / automatisering
  • goede communicatieve vaardigheden
  • woonachtig in de buurt van Purmerend
  • rijbewijs B
Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Informatie over het bedrijf
Wij zijn onderdeel van een beursgenoteerde internationale organisatie met meerdere vestigingen in Europa. Op lokaal niveau werkt elk kantoor autonoom en is het een bedrijfsonderdeel van een grote organisatie echter merk je daar weinig van. Binnen de groep en op locatie zijn meerdere disciplines samengevoegd tot één geheel waardoor er aan de klant een totaalpakket aangeboden kan worden. De bovenliggende organisatie zorgt voor een grote werkzekerheid en een goed werkende efficiënte organisatie. Binnen ons klantenbestand hebben wij meerdere ziekenhuizen, pretparken en diverse grote winkelketens. Een gezond klimaat op de werkvloer en duurzame installaties staan bij dit bedrijf centraal en bij elk project is een CO2 neutrale installaties ons uitgangspunt. Door kennis te bundelen en alle medewerkers een passend opleidingstraject te bieden weten wij vooruit te lopen op de markt wat betreft technologische oplossingen, klantenbenadering en duurzaamheid.

TeqJob verzorgt het recruitment voor deze vacature, je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever met als uitgangspunt een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...