Job type: Parttime

Loading ...

Job content

De opdrachtgever
Voor de Uitvoeringsorganisatie BBS zoekt Mast Nederland een Projectleider Participatiewet Doelmatigheid. Reageren op deze vacature kan tot 29 juni 2023 om 11:00 uur.
interim opdracht met de volgende kenmerken:
Duur
6 maanden
Optie tot verlenging
Mogelijk maar nog niet bekend
Uren per week
24 tot 32
Start
Zo spoedig mogelijk
Opleidingsniveau
HBO
Regio
Utrecht
Maximale inhuur:
36 maanden
Als zzp topper aan de slag via Mast Nederland? Welkom! De tariefrange voor deze opdracht is vrij: Jij bepaalt je eigen tarief. We vragen een uurtarief, bruto per uur, inclusief ALLE kosten, exclusief BTW, dat geldt voor de gehele opdracht duur inclusief eventuele verlengingen, dat marktconform is en in verhouding met de zwaarte van de opdracht. Ter indicatie, de opdrachtgever heeft deze functie ingeschaald in schaal: 10a.

Functiebeschrijving
Organisatie
Uitvoeringsorganisatie BBS (de gemeenschappelijke regeling Samenwerking Sociaal Domein Baarn, Bunschoten en Soest) verzorgt de taken rondom Werk en Inkomen (Participatiewet), Uitkeringsadministratie en Zorgadministratie (Wmo en Jeugdwet) van de drie deelnemende gemeenten Baarn, Bunschoten en Soest.
Daarnaast is BBS werkgever van de collega’s die werken in de lokale en sociale teams, die ondersteuning leveren dicht bij de inwoners van de drie gemeenten.
Onze kernwaarden zijn:
Denken in mogelijkheden,
Klantgerichtheid: de klant staat centraal,
Professionaliteit,
Efficiënt werken en
Gericht op Samenwerking.

Kandidaatomschrijving – Functietaken
Opdracht
Als projectleider Participatiewet Doelmatigheid werk je samen met de kwaliteitsmedewerker, teamleiders en klantmanagers Werk aan projecten. Een van de projecten is een project om de basis met betrekking tot doelmatigheid op orde te krijgen (procedures, werkprocessen, inrichting Suite, monitoring). Je creëert een projectorganisatie waarmee alle partijen betrokken worden en op de hoogte zijn van de voortgang van het project. Je bewaakt de planning, realisatie en rapportage van het project. Je adviseert het MT in besluitvorming rond het project.

Functie-eisen
CV eisen
Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en maximaal 5 pagina’s A4, tenzij hieronder anders aangegeven.
Toelichting op eisen en wensen: Als je 100% aan de eisen voldoet, zet dat dan ook helder in je CV om afwijzing in de papieren ronde te voorkomen. Voldoe je niet aan de eisen, dan zal de opdrachtgever je aanbieding namelijk afwijzen. Met de wensen zijn punten te verdienen om hoger in de ranking te komen. Zorg ook hier dat deze helder in je CV terug te vinden zijn:
Eisen (Knock-Out – Vermeldt dit dus helder in je CV als je voldoet)
Jij herkent jezelf (en voldoet aan het gestelde) in de kandidaatsomschrijving en functiebeschrijving, kan deze opdracht uitvoeren en weet ons hiervan te overtuigen middels je in je CV beschreven ervaringen en opleidingen, aangevuld met je onderbouwing in je motivatiebrief.
0. Tariefstelling: Een binnen de tariefrange passend (of op genoemde salarisschalen afgestemd) uurtarief.
Aantoonbare kennis van de Participatiewet;
Minimaal 3 jaar werkervaring bij Werk & Inkomen binnen een gemeente;
Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider;
Detavast constructie: de kandidaat is bereid om bij wederzijds goedvinden na minimaal 1040 gewerkte uur kosteloos bij opdrachtgever in dienst te treden (intentie);
Wensen – Hoe beter je hier aan voldoet, des te hoger je kansen, zorg dus dat als je hieraan voldoet, het in je CV beschreven staat.
Beschrijf in een korte motivatie (max 1 A4) je aanpak van een opdracht van vergelijkbare aard en benoem daarin concreet behaalde resultaten. Ga in op de eisen en wensen.
Scoor jij 100% op de specifieke wensen? Dan maak je meer kans:
Tariefstelling: Een concurrerend uurtarief. Het uurtarief wordt mee gewogen in de beoordeling.
Afgeronde opleiding op het gebied van Projectmanagement, zoals Prince2 (30 punten);
Aantoonbare werkervaring met Suite (30 punten);
Twee relevante referenties (onder vermelding van naam, functie en contactgegevens) (30 punten);
Een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau in de richting van SJD, MWD of Social Work (10 punten).
De volgende competenties worden gevraagd (tip: Neem mee in je CV/motivatiebrief) en getoetst in het gesprek:
Communicatie (luisteren, mondelinge en schriftelijke communicatie)
Strategisch denken (doelen stellen, analytische vaardigheden, besluitvorming, plannen)
Leiderschap
Organisatievermogen
Hoe helderder bovenstaande in je CV staat, hoe groter je kansen om door de eerste, papieren selectie te komen! Vergeet de motivatie niet!*
*
VOG:
Voor het werken bij de overheid is een VOG een vereiste.

ZZP mogelijkheden
Als zzp-er / freelancer aan de slag? We helpen je graag: zzp-ers zijn van harte welkom bij Mast Nederland. Hou rekening met de tariefrange en dat onze opdrachtgever het uurtarief mee weegt in de beoordeling. Ben je benieuwd welke berekening hiervoor gehanteerd wordt, laat het gerust weten!
Je offerte is all-in
Wij vragen je om in je offerte een all-in uur tarief te offreren. Dit betekent inclusief ALLE kosten. Vanzelfsprekend ben je ingeschreven met je organisatie bij de KVK en ben je afdoende verzekerd om deze opdracht uit te kunnen voeren.
De overeengekomen uurtarieven staan vast voor de duur van de overeenkomst (inclusief alle verlengingen), zijn in euro’s, omvatten alle belastingen (maar exclusief BTW) en betreffen de overeengekomen prestatie, alsmede alle overige kosten, zoals die van training of inwerking van personeel, overuren / avond- en weekendwerkzaamheden, reis- en verblijf- en voorrijkosten, kosten voor apparatuur / hulpmiddelen en administratiekosten.

Aanvulling
LET OP HET VOLGENDE:
1. De reactiedatum, vooral als je deze vacature op een andere site dan www.mastnederland.nl/vacatures hebt gevonden.
2. Geef je zzp uurtarief (inclusief alle kosten) op, passend binnen de range.
3. (Optioneel) De meeste opdrachtgevers vragen om referenties en/of een motivatie. Geef bij de referenties door: Naam, organisatie en functie, relatie tot jouw functie en contactgegevens.
4. Omdat de voertaal bij deze klant Nederlands is, dienen je CV en je motivatiebrief opgesteld zijn in de Nederlandse taal (tenzij expliciet anders aangegeven). Niet-Nederlandstalige documenten worden door de opdrachtgever niet beoordeeld en leiden hierdoor tot een afwijzing. Bij een afwijzing door het ingediend hebben van niet-Nederlandstalige documenten krijgt u geen bericht.
5. Laat je maar door 1 bureau voorstellen. Dit voorkomt uitsluiting van de procedure door de opdrachtgever.
https://www.mastnederland.nl/vacature-overzicht/all/

Soort dienstverband: Parttime

Loading ...
Loading ...

Deadline: 27-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...