Projectmanager digital

Ruwer

View: 103

Update day: 06-05-2023

Location: Amsterdam Noord-Holland

Category: Executive management

Industry:

Loading ...

Job content

We zijn op zoek naar een projectmanager voor een succesvolle startup in content brand management. Ben je een projectmanager in het digitale domein met een drive om projecten voort te stuwen en heb je interesse voor resultaat in sales en marketing? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Wat ga je doen?

Je hebt ervaring met het aansturen van ontwikkelteams enerzijds en communicatie en designteams anderzijds. Je bent gewend om zelfstandig te werken. Je schakelt moeiteloos tussen verschillende projecten. Je hebt een scherp oog voor details en neemt initiatief wanneer je kansen voor verbetering ziet. Je bent een goede luisteraar, die de essentie van de zaak snel begrijpt. Je informeert en stimuleert het team tijdens het proces. Je hebt er plezier in om het werk aan klanten te presenteren. Je motiveert je team om jou te volgen en waar nodig een stapje extra te zetten. Je hebt de drive om jezelf te blijven ontwikkelen met een DIY mentaliteit.

Beschrijving bedrijf

De startup is opgericht door ervaren brand designers die de afgelopen tien jaar met succes tientallen grote internationale re-branding projecten hebben gerealiseerd. Op basis van deze kennis en ervaring hebben ze een brand management platform ontwikkeld waarmee marketingteams hun merken beter kunnen implementeren en delen.

Het is hun filosofie dat geweldige merken zijn gebouwd op een gedeelde overtuiging en dat betere branding begint met een beter begrip van hun merk. Dit platform stelt bedrijven in staat om hun merkwaarden en visuals samen te houden in één bron en deze veilig en gemakkelijk te kunnen delen met hun stakeholders.

Ze zijn gepassioneerd om zoveel mogelijk bedrijven over de hele wereld in staat te stellen het ware potentieel van hun merk te ontketenen. Het delen van unieke merkgeschiedenis en merkovertuigingen met anderen stelt bedrijven instaat een sterkere merkidentiteit te ontwikkelen.

Wie zoeken wij?

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als projectmanager in het digitale bereik
  • Ervaring met Brand Assets Management
  • Ervaring met digitale ontwerp-, communicatie- & ontwikkelingsprocessen
  • Interesse in verkoop en marketing
  • Ervaring met planning van projecten
  • Positieve en spontane persoonlijkheid
  • Pragmatische houding en ’can do’ mentaliteit
  • Uitstekende taalvaardigheid in zowel Nederlands als Engels
  • Duitse taalvaardigheden zijn een groot pluspunt

Wat bieden wij?

Veelzijdige baan als projectmanager
Uitdagende projecten voor nationale en internationale entertainment- en mediamerken
Concurrerend salaris (afhankelijk van ervaring)
Club collega’s in een creatieve omgeving met een start-up mentaliteit
Studio in hartje Amsterdam
Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen

Loading ...
Loading ...

Deadline: 20-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...