Redacteur - Belastingadviseur

Rousch

View: 106

Update day: 03-05-2023

Location: Venray Limburg

Category: Marketing / PR Printing / Publishing

Industry:

Position: Associate

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Als parttime redacteur voor een uitgeverij gespecialiseerd in fiscaal, sociaalrechtelijk en juridische vakliteratuur zorg jij samen met collega’s voor actuele en direct in de praktijk toepasbare fiscale artikelen. Je onderhoudt contacten met jouw fiscale netwerk en de reeds bestaande relaties van onze opdrachtgever met als doel om auteurs te regelen voor nieuwe artikelen. De aangeleverde artikelen redigeer je en maak je gereed voor publicatie. Daarnaast schrijf je zo nu en dan ook zelf een artikel over een fiscaal gerelateerd onderwerp. Je blijft goed op de hoogte van fiscale actualiteiten. Je verdiept je tenslotte in de digitale ontwikkelingen met betrekking tot publicaties en helpt mee met de implementatie van nieuwe producten. Je wordt in je werkzaamheden ondersteunt door ervaren collega’s die jou de kneepjes van het vak leren. Met jouw fiscale achtergrond en hun gedegen uitgeverservaring zorgen jullie gezamenlijk voor een succesvolle samenwerking. Deze functie is te combineren met een parttime baan binnen de fiscale adviespraktijk, als vaste baan naast ZZP werkzaamheden of als eigenaar van een fiscaal advieskantoor. Als fiscaal redacteur herken jij jezelf in onderstaande omschrijving:
  • Je hebt een fiscale opleiding afgerond op HBO of WO niveau, een afgeronde RB opleiding behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.
  • Je hebt goede sociale basisvaardigheden om een netwerk in stand te kunnen houden en verder uit te breiden.
  • Je kunt uitstekend plannen, organiseren en hebt een vlotte pen.
  • Je beschikt over goede fiscale-juridische vakkennis en wil hier graag in blijven investeren.
  • Je hebt interesse in het volgen van ontwikkelingen op het gebied van digitalisering. Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl. € 3000,00 - € 4000,00 bruto per maand afhankelijk van werkervaring en opleidingen. Je komt te werken in een collegiaal team van 7 ervaren professionals, waaronder 3 collega’s met een fiscaal-juridische achtergrond. De functie is vrijgekomen door verschuivingen binnen het team. Jij komt daarom in een gespreid bedje terecht en kunt jouw eigen netwerk verder uit gaan bouwen. Collega’s leren jou het redactionele vak vanuit de praktijk. Het volgen van opleidingen en cursussen wordt gestimuleerd. Zo blijf je goed op de hoogte van actualiteiten en onderhoud je ook direct contacten met jouw netwerk. De sfeer is informeel en laagdrempelig, de begeleiding uitstekend en o.a. jouw communicatieve vaardigheden ontwikkelen zich uitstekend. Het is ook na corona mogelijk om een aantal dagen vanuit huis te werken. Bij een parttime dienstverband zul je ca. 1 dag per week op kantoor zijn.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 17-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...