Job type: Parttime

Loading ...

Job content

Arbeidscontract
16-28 uur per week
Opleidingsniveau
MBO/HBO

Opleidingsniveau

MBO/HBO

Uur per week

16-28

Solliciteer tot en met

30 maart 2023

Het Medisch Specialistisch Bedrijf Vrijgevestigd Collectief Leeuwarden (MSB VCL) is een maatschap van de vakgroepen cardiologie, dermatologie, gynaecologie, interne geneeskunde, KNO, longziekten, MDL, neurologie, oogheelkunde, orthopedie, plastische chirurgie, radiologie, reumatologie en urologie. Het MSB VCL voert zijn werkzaamheden grotendeels uit in het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL). Het MCL is een groot en modern ziekenhuis, gelegen in het hart van Friesland en lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ).

Het MSB Vrijgevestigd Collectief Leeuwarden is voor een multidisciplinair project op zoek naar een researchverpleegkundige en/of onderzoeksmedewerker (0.4 - 0.8 fte)

Projectdoel: verhogen van de patiëntparticipatie met betere acceptatie en controle over zijn ziekte.

Jij bij MCL
Het immunologisch netwerk binnen het MCL, bestaande uit de vakgroepen reumatologie, dermatologie en maag-darm-leverziekten (MDL), onderzoekt hoe bij chronische patiënten met een immunologische aandoening de kwaliteit van hun ondersteunende zorg (naast de medisch inhoudelijke zorg) efficiënter ingezet kan worden met de individuele gezondheidsbeleving van patiënten als uitgangspunt.

In deze context wordt ook wel gesproken van ‘het personaliseren van ondersteunende zorg’. Door deze unieke multidisciplinaire samenwerking met begeleiding afgestemd op de behoefte van de individuele patiënt zal patiëntparticipatie naar een meetbaar hoger niveau worden getild. Daarnaast zal het de doelmatigheid van zorg sterk verbeteren door ondersteunende zorg te steken in patiënten die dit ook echt nodig hebben.

 • Je bent betrokken bij de opzet en uitvoering van het project dat is goedgekeurd als klinisch praktijkonderzoek.
 • De functie beslaat zowel de coördinatie als het uitvoeren van het onderzoek.
 • Je helpt bij de ingebruikname van digitale vragenlijsten via EPIC in een beperkte groep patiënten.
 • Je begeleidt en coördineert het grotendeels gedigitaliseerde patiënttraject van inclusie, inplannen van afspraken en controleert de volledigheid van data en verricht databasebeheer.

In dit proces ben je het eerste aanspreekpunt. Hierbij is nauwe samenwerking met secretariële ondersteuning, verpleegkundigen en artsen.

Uiteraard is er ruimte voor eigen inbreng om dit project succesvol te laten zijn.

Werken bij #teamMCL betekent:

 • Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met de mogelijkheid dit te verlengen tot twee jaar. Het aantal contracturen is bespreekbaar maar bedraagt bij voorkeur 16-28 uur per week. Salariëring is, evenals de overige arbeidsvoorwaarden, gebaseerd op de cao Ziekenhuizen.

Dit ben jij

 • Er zijn zowel verpleegkundige als ook meer projectmatige /onderzoek specifieke taken. Daarom zoeken wij bij voorkeur een duo (verpleegkundige en onderzoekmedewerker) die dit samen willen invullen. Fulltime invulling door één persoon behoort ook tot de mogelijkheden.
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar ook in (multidisciplinair) teamverband kom je goed tot je recht.
 • Je bent een verbinder met goede communicatieve eigenschappen, die projectmatig kan werken en anderen weet te enthousiasmeren.
 • Als professional heb je ervaring met chronisch zieke patiënten.
 • Je bent handig met administratievoering / dataverzameling.
 • Je hebt recente werkervaring in het ziekenhuis, bij voorkeur ervaring met EPIC.
 • Daarnaast heb je kennis van wet- en regelgeving rondom klinisch wetenschappelijk onderzoek of je bent bereid je daarin te scholen.
 • Je hebt een opleiding tot (research-)verpleegkundige of onderzoekmedewerker of een gelijkwaardige zorgopleiding afgerond.

Meer informatie? Neem contact op met:

 • dr. R.M. Vodegel, dermatoloog, tel. 058-286 6110
 • mevr. dr. G.J. Tack, MDL-arts, tel. 058-286 6950
 • dr. R. Bos, reumatoloog, tel. 058-286 6104

Zie www.msbvcl.nl voor informatie over het MSB VCL en www.mcl.nl voor algemene informatie over het ziekenhuis.

Solliciteren?
Herken jij je in het beschreven profiel en heeft de functie je interesse gewekt? Dan ontvangen wij jouw motivatiebrief en CV graag uiterlijk 30 maart a.s. via de online sollicitatiebutton.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 7-14 april. Hier zullen in ieder geval twee van bovengenoemde contactpersonen bij aanwezig zijn.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...