Researchverpleegkundige

ADRZ

View: 102

Update day: 28-05-2023

Location: Goes Zeeland

Category: Health / Medical Care Doctors / Nurse Maintenance

Industry:

Job type: Parttime

Salary: € 2.759 - € 3.922 per maand

Loading ...

Job content

Beschrijving

Functie-informatie
Uren: 16 uur
Dienstverband: vervanging gedurende 4 maanden i.v.m. zwangerschapsverlof , daarna wordt op basis van de situatie mogelijk verlengd voor minimaal 4 uur.
Sluitingsdatum vacature: 12 mei 2023


Een van de doelstellingen van de samenwerking tussen het Erasmus MC en Adrz is het vergroten van de voor onderzoek beschikbare patiëntenpopulatie, waardoor meer ruimte ontstaat voor gezamenlijke innovaties in onderwijs en onderzoek. Vanwege zwangerschaps-/ouderschapsverlof van een van de huidige collega’s zijn wij vanaf juli 2023 op zoek naar een verpleegkundige waarbij ervaring in oncologie/hematologie of research tot aanbeveling strekt.

Het Researchbureau is het eerste contact voor ondersteuning en advies bij onderzoek. We helpen onderzoekers van Adrz bij het opzetten van samenwerkingsverbanden en projecten. We zijn het aanspreekpunt voor alle onderzoeks-gerelateerde informatie en protocollen en faciliteren waar nodig. In de rol van researchverpleegkundige ga je je bezighouden met alle fases van wetenschappelijk onderzoek maar met name met het begeleiden van patiënten die aan onderzoek deelnemen.
Je werkt samen in een team van drie personen die elkaar qua kennis en ervaring aanvullen en versterken.

Sta midden in de maatschappij bij Adrz
De ‘Zeeuwse’ patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met 2.250 medewerkers, 180 medisch specialisten en 140 vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.

Welkom bij HR
Samenwerken is elkaar versterken. Het researchbureau is onderdeel van de Adrz Academie. Deze valt onder de afdeling HR en bestaat uit een 33-koppig team. HR Service, HR Advies, HR Werk en Gezondheid, HR Data zijn de andere onderdelen.

Onmisbaar in de zorg
Betrouwbaar, gastvrij en snel kunnen schakelen. Daarnaast beschik je over:

 • Diploma verpleegkundige;
 • BIG-registratie;
 • Ervaring met wetenschappelijk onderzoek in de oncologie/hematologie is een pré;
 • Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;

Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd
Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de zorg in Zeeland. En daar belonen we je als Researchverpleegkundige bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.759,- en € 3.922,- (FWG 50) op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een dienstverband van 16 uur per week gedurende vervanging zwangerschapsverlof, daarna
wordt op basis van de situatie mogelijk verlengd voor minimaal 4 uur per week.
 • Op fulltime basis 144 vakantie uren en 57 PLB-uren.
 • 8,33% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een reiskostenvergoeding die positief afwijkt van de cao. Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de mijn Keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding of het aanschaffen van een fiets.
 • Allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz-academie en wordt je in de gelegenheid gesteld om je vakkennis op peil te houden.

Dit is je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

Meer informatie
Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij Marleen Goddrie, teamleider Researchbureau. Marleen is te bereiken via telefoonnummer 06 – 38910726 of per e-mail: m.goddrie@adrz.nl.

Solliciteren
Door op de knop solliciteren te klikken kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden.
De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdagmiddag 17 mei of vrijdagmiddag 19 mei 2023.


Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.


Wat gaat er gebeuren?

1.
Succesvolle sollicitatie

Enthousiast geworden en wil je solliciteren? Upload dan je cv via de knop ’direct solliciteren’ op de vacaturepagina en vertel ons in je brief waarom je graag bij ons komt werken.

2.
Bevestiging

Na het insturen van je sollicitatie krijg je van ons direct een e-mailbevestiging. Binnen 2 weken laten we je weten of je uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek.

3.
Kennismaking

Graag maken we persoonlijk kennis. Het kan zijn dat een assessment onderdeel uitmaakt van het gesprek. Daarna kan je uitgenodigd worden om een dagje mee te lopen.

4.
Voorwaarden

We zijn een match! Omdat je binnenkort bij ons aan de slag gaat, bespreken we samen de arbeidsvoorwaarden en leggen deze vast in een arbeidsovereenkomst.

5.
Welkom

Om je alvast goed voor te bereiden op je start in ons ziekenhuis, nodigen wij je uit om deel te nemen aan ons online introductieprogramma.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 12-07-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...