Risk Consultant

ITDS

View: 101

Location: Amsterdam Noord-Holland

Category: Insurance

Industry:

Job type: Voltijds

Loading ...

Job content

ITDS zoekt een Risk Consultant. Je locatie? Dat is flexibel: op ons kantoor in Amsterdam, op locatie bij de klant en vanuit huis.

Je hebt jouw eerste stappen gezet op het gebied van riskmanagement. En bent klaar voor de volgende. Meer verantwoordelijkheid én meer ondernemen. Bij ITDS krijg je deze kans. En maak je daarmee direct impact bij grote (internationale) financiële dienstverleners. Iets voor jou? Solliciteer dan als Risk Consultant!

De uitdaging bij de klant

Onze klanten help je met de praktische invulling van risicomanagement. Door jouw kennis ben je uniek en onmisbaar voor banken, pensioenfondsen, verzekeraars, maar ook voor bijvoorbeeld leasemaatschappijen of online webwinkels. Hier vervul je verschillende rollen, van Advisor, tot Data Analyst, tot Projectleider, tot een rol als ad interim Riskmanager. Voorbeelden van projecten waaraan je werkt is het ontwikkelen van een IT control raamwerk, het borgen van datakwaliteit voor risciomodellen of het adviseren over de inrichting van een ERM raamwerk. Maar we doen nog veel meer. Benieuwd welke oplossingen wij onze klanten verder bieden? Kijk eens op onze Risicomanagement pagina.

De uitdagende rol binnen ITDS

Binnen ITDS ben je onderdeel van de business line Riskmanagement. Deze snelgroeiende club werkt constant aan innovaties. Jij bent kennishouder en expert op één van de actuele riskonderwerpen. Je bent het aanspreekpunt, toetst jezelf én anderen op hun kennis en ontwikkelt concrete oplossingen voor de klant. Iedere vrijdag komen alle risk consultants (digitaal) bijeen om inhoudelijk te sparren en nieuwe oplossingen uit te werken. Maar ook gewoon omdat het leuk is om elkaar te zien. Want nieuwe ideeën worden aangemoedigd en persoonlijke ontwikkeling staat voorop.

Dit breng je mee als Risk Consultant

  • Minimaal twee jaar werkervaring; bij voorkeur binnen de consultancy of een financiële dienstverlener.
  • Sterke inhoudelijke kennis over risicomanagement, datamanagement, compliance en/of informatietechnologie;
  • Een expertisegebied binnen risicomanagement waarin je je nog verder gaat ontwikkelen, bijvoorbeeld BCM, IFRS of data quality;
  • Zowel conceptueel als probleemoplossend vermogen;
  • Teamgevoel en niet te stuiten energie.

Dit kan je van ons verwachten

Natuurlijk zijn de arbeidsvoorwaarden goed in orde. Denk aan een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren, een laptop, de mogelijkheid om mobiele kosten te declareren, 25 vakantiedagen met de optie om bij te kopen, een premievrije pensioenregeling en een mooie thuisbasis in Amsterdam. Wat je daarnaast van ons kan verwachten?

  • Focus op jouw ontwikkeling door een persoonlijk groeipad onder begeleiding van één van onze Career Counselors.
  • De mogelijkheid om zelf door te groeien naar de rol van Career Counselor of Content Lead.
  • Verschillende trainings- en opleidingsmogelijkheden.
  • Zodra het weer kan: leuke (sportieve) bedrijfsuitjes, zoals een ski trip, maandborrels en de Zandvoort Circuit Run. En iedere vrijdag een borrel om het weekend in te luiden!

Dit zijn wij

ITDS Business Consultants is een adviesbureau voor financiële dienstverleners. Onze consultants combineren actuele kennis van de banken-, verzekerings- en pensioenwereld met een praktische visie op technologie, wetgeving en digital marketing. Wij geloven in de kracht en waarde van financiële dienstverleners. En zien kansen te over. Dit doen we met 180 collega’s in Nederland en 240 in Polen.

Sinds december 2018 vormen wij een zelfstandig onderdeel van Redmore Group, evenals Talent&Pro, Triple A – Risk Finance en Profource met in totaal 1800 hoogopgeleide medewerkers.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...