Position: Entry level

Job type: Contract

Loading ...

Job content

Sales Adviseur televisie formats

Ben jij een ‘mensen-mens’? Als jij over de gave beschikt om anderen in een gesprek aan je te binden en je wilt die gave inzetten om goed geld te verdienen, zoekt Z-Works jou!

Z-Works produceert televisieprogramma’s voor RTL en SBS. De afdeling sales bestaat uit meer dan 70 sales specialisten die één missie hebben: het verkopen van onze televisieformats aan bedrijven die zich in het programma willen profileren. Onze formule is ijzersterk en we zoeken een gedreven sales Adviseur die nieuwe klanten daarvan kan overtuigen.

Je werkdag

Jij bent iemand die iedere dag nieuwe kansen ziet. Je fietst naar kantoor, lacht naar de receptioniste, loopt fluitend de trap op en geniet van je werkomgeving. De sfeer is goed, je voelt je thuis. Eerst ontmoet je de collega’s bij de salestraining. In de tips die je met elkaar deelt, zie je ruimte voor verbetering van je verkooptechniek. Zodra je zelf je eerste telefoontje pleegt, pas je die tip meteen toe en het werkt. Je voelt een klik met de klant en je boekt succes. Heerlijk! Dat smaakt naar meer en de dag vliegt voorbij. Je geniet van de leuke gesprekken met klanten en datzelfde enthousiasme zie je ook bij je collega’s terug. Je sluit uiteindelijk tevreden af, in de wetenschap dat je geen onzin hebt verkocht, maar echt een geweldig tv-format dat jouw klanten iets gaat opleveren. Goed gewerkt, goed verdiend. Natuurlijk mag je even glunderen bij de gedachte aan de vette uitbetaling die je aan het eind van de week krijgt!

Wie ben jij?
  • Je bent communicatief ongelofelijk sterk. Je slaat een brug tussen wat de klant zegt en wat jij wilt.
  • Een goed product weet jij te verkopen. Van een ‘nee’ maak je een ‘misschien’ en een ‘let’s do this’! Je bent een doorzetter.
  • Je bent zelfstandig en verzekerd van je kwaliteiten. Daarom past ZZP-er zijn bij jou, in het werken op commissiebasis zie jij je voordeel.
  • Je bent leergierig en pikt dingen snel op. Een sales achtergrond is niet noodzakelijk, Z-Works verzorgt jouw opleiding.
  • Je werkt vanuit ons kantoor in Rotterdam, vier of (bij voorkeur) vijf dagen in de week. Tijdens kantooruren ben je volledig beschikbaar.
Dit bieden wij jou
  • De mogelijkheid om veel geld te verdienen. Jij verdient een vast percentage van wat je verkoopt en krijgt dat wekelijks uitbetaald. Een inkomen van €3.500,00 - €8.900,00 per maand bruto is reëel.
  • Een goede werksfeer. Je werkt zelfstandig en maakt tegelijkertijd deel uit van een team gelijkgestemden. Collega’s die bereid zijn om samen te werken. Op vrijdagmiddag sluiten we de week gezellig af met een drankje.
  • Een fijne werkplek. Ons kantoor ligt midden in het centrum, is goed bereikbaar, modern en biedt ook plek om met je collega’s te chillen.
  • Opleiding en training. We leren je alles over Z-Works en blijven je trainen in de nieuwste en meest succesvolle sales technieken.
Interesse?

Denk je nu ‘deze baan is mij op het lijf geschreven!’, reageer dan absoluut via onderstaande button en start je carrière bij Z-Works. Denk je ‘Mmm, maybe’, ga dan ook het gesprek met ons aan. We geven je graag meer uitleg over de functie en willen jou ook beter leren kennen. Je mag ook bellen: 085-4862700.

Functie-eisen

Ervaring (min) 1; Ervaring (max) 3

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Deadline: 31-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...