Sales Engineer

Alfen

View: 163

Update day: 01-11-2023

Location: Almere Flevoland

Category: Sales

Industry: Energie mijnbouw afval water

Loading ...

Job content

Wat ga jij doen?
In jouw rol van Sales engineer ben jij voor de klant één van de eerste gesprekspartners. Je hebt een brede rol waarin je doorlopend in contact staat met vrijwel alle afdelingen in de organisatie. Je vertaalt de klantaanvraag naar een technisch en commercieel ontwerp. Je verwerkt de opdracht van de klant tot en met de overdracht verder in de organisatie. Voor de productieplanning zorg jij dat er afstemming plaatsvindt over vraag en aanbod. Verder heb jij een actieve rol in het verwerven van nieuwe opdrachten, die bijvoorbeeld ook ontstaan uit jouw warme contacten met onze klanten. Met onze klanten ga jij daarnaast in gesprek over de technische en commerciële afspraken die zijn opgenomen in de offertes.

Wat bieden wij jou?
Een zelfstandige en verantwoordelijke baan met ruimte voor eigen inbreng, nieuwe ideeën en initiatieven én ondernemerschap. Alfen is een snelgroeiend bedrijf dat met een duidelijke focus bezig is de markt te veroveren en zich richt op de energietransitie.
En dit allemaal in een prettige, open en informele werksfeer, waar naast werk ook activiteiten deel uitmaken van de cultuur van Alfen. Hierbij kun je denken aan een bowlingavond, bezoek aan de wedstrijden van Almere City, wadlopen, etc.
Vanzelfsprekend bieden wij jou een passend arbeidsvoorwaardenpakket en geven we je mogelijkheden om je als professional te ontwikkelen, daarnaast heb je gedreven collega’s die bereid zijn om kennis te delen zodat jij je verder kunt ontwikkelen

Wat vragen wij van jou?
Voor een goede match, ben jij de professional met een stevige, kritische en autenthieke persoonlijkheid. Verder heb jij het vermogen om te schakelen in diverse rollen en stijlen, waardoor je het gezamenlijke resultaat weet te bereiken.
Graag zien wij in jouw CV in ieder geval terug dat jij:

  • Beschikt over een afgeronde Mbo Elektrotechniek, Energietechniek of WTB.
  • Minimaal 2 jaar ervaring hebt in het vakgebied in een projectmatige of technische omgeving.
  • Makkelijk uit de voeten kunt met MS Office en ervaring hebt met het werken in CRM- en ERP-systemen.
  • Foutloos Nederlands en Engels spreekt en schrijft.

Hebben wij jouw interesse geprikkeld?
Zie je een match en heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via de site of neem contact op met onze Corporate Recruiter, Jiska Andeweg, op telefoonnummer 06-13113080.

Jouw sollicitatie is een belangrijke stap naar een toekomst binnen Alfen. Wil je weten wat je van ons kunt verwachten in de sollicitatieprocedure? Klik dan hier.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...