Loading ...

Job content

Spreekt het commerciële aspect jou aan in een binnendienstfunctie? Is het jouw tweede natuur om klanten te helpen met advies over de juiste aankopen? En doe je dat het liefst in een technische omgeving? Wij zoeken fulltime versterking voor de afdeling Parts, in de functie van sales support medewerker.

Wat ga je doen?

Binnen Nooteboom worden wereldwijd ook traileronderdelen verkocht. Klanten bellen of mailen ons met vragen over onderdelen of over bestellingen van onderdelen. Met behulp van onze systemen verwerk jij de orders en beantwoord je de vragen van onze klanten. Uitgebrachte offertes bel je na en voor de opvolging van offertes heb je contact met jouw collega’s van logistiek, service en inkoop. Daarnaast verzorg je ook de verwerking van de retourstroom en het afhandelen van garantieclaims. Je vormt samen met de twee ervaren sales support medewerkers het Parts team.

Waar kom je te werken?

Nooteboom Trailers B.V. is een leidende internationale onderneming die haar klanten innovatieve en integrale oplossingen biedt voor uitzonderlijk vervoer. Nooteboom ontwerpt en bouwt de hoogste kwaliteit trailers met een nuttig draagvermogen van 20 tot 200 ton. De product range omvat semi-trailers, diepladers, aanhangwagens en semi-diepladers. Iedere trailer van Nooteboom heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dankzij de lage total cost of ownership. Verder staan kwaliteit, betrouwbaarheid en het grootste bedieningsgemak voorop

Je komt in een zeer ervaren team van onderdelenverkopers te werken. Zij kunnen je alles leren wat je moet weten om onze klanten goed en snel van dienst te kunnen zijn. De sfeer is informeel en de lijnen zijn kort. Het Parts team maakt onderdeel uit van de afdeling After Sales en Services.

Wat vragen we?

Je hebt minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding;
Je bent commercieel gedreven zonder het belang van onze klanten uit het oog te verliezen;
Je bent technisch onderlegd: je kunt bijvoorbeeld tekeningen lezen en/of hebt enige kennis van wat er in een werkplaats afspeelt en bent bekend met een of meer vakgebieden als elektronica, hydrauliek of pneumatiek.

Daarnaast kun je systematisch en nauwkeurig werken. Ook kun je goed met software-systemen overweg. Je bent communicatief sterk: mails en telefoongesprekken beantwoord je bij voorkeur in de taal van de klant. Daarom is Engels en Duits als tweede- en derde taal gewenst. Frans is een pré.

Wat bedien we?

– Een goed salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring;
– 25 vakantiedagen en 13 adv dagen;
– Je ontvangt reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling;
– Je werkt in een team met 2 naaste collega’s in dezelfde functie;
– Voor de komende jaren hebben we een stevige groeiambitie, dus ook voor jou volop ontwikkelmogelijkheden;
– Je valt onder de CAO Metaal en Techniek.

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Arbeidsvoorwaarden:

  • Bedrijfsfeesten
  • Extra vakantiedagen
  • Pensioen

Werkschema:

  • ma-vr

Thuiswerken:

  • Tijdelijk vanwege COVID-19
Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...