Schademanager

ABS Brouwer Noordwijk

View: 106

Update day: 09-05-2023

Location: Noordwijk Zuid-Holland

Category: Insurance

Industry:

Job type: Fulltime

Loading ...

Job content

Waar ga je aan de slag?

Soeterwold Groep is actief in de automotive branche in de Duin- en Bollenstreek en het Groene Hart. Verdeeld over 6 vestigingen zijn 50 medewerkers actief in het herstellen van autoschade, uitvoeren van auto-onderhoud en verhuren van personen- en bestelauto’s en campers. Soeterwold Groep bestaat uit ABS Autoherstel Lisse, Noordwijk en Nieuwkoop, Bosch Car Service Nieuwkoop, Autoverhuur Bollenstreek en Holland Camper Verhuur. Zij kenmerken zich door een plezierige werksfeer, korte lijnen, uitsluitend kwaliteit leveren en de klant staat áltijd centraal! ABS Brouwer heeft een team van 28 enthousiaste medewerkers die werken in de 2 vestigingen (Lisse en Noordwijk), bij wie de klant áltijd centraal staat. Ruim 30 jaar geleden zijn zij gestart en hebben dus een zeer ruime ervaring in schadeherstel en leveren werk van hoge kwaliteit.

Wat ga je doen bij ABS Brouwer Noordwijk?

Als Schademanager / Calculator ben je bij ABS Brouwer in Noordwijk verantwoordelijk voor een correcte behandeling van de klanten welke hun auto ter herstel aanbieden. Hierbij zorg je onder andere voor correcte aanname, de kostenbegroting en de facturatie. Ook hou je tussentijds contact met de klant en geef je uitleg over uitgevoerde werkzaamheden. Tenslotte coördineer je de werkplaatsplanning en hou je de voortgang van het werk in de gaten zodat je vroegtijdig een klant kan informeren over de status van de werkzaamheden.

Wat verwachten we van jou?

Om succesvol te zijn heb jij een afgeronde autotechnische opleiding en al ervaring als Werkplaatsreceptionist of Serviceadviseur. Bij voorkeur heb je al ervaring als Schademanager / Calculator en heb je ervaring met systemen zoals Delta Pro, Qapter, Dispatch, Exchange, ESA, ROB Net, Audatex. Ook beschik jij over voldoende technische kennis en ben je bereid om je kennis verder uit te breiden. Je komt dagelijks met de klanten in contact en wij verwachten dan ook dat je een nette uitstraling en een representatief voorkomen hebt en dat je klant- en servicegericht werkt. Verder ben je een communicatief sterke schademanager/calculator en kan je goed in teamverband werken. Tenslotte heb je een gezonde dosis humor en vindt het leuk om in een jong team te werken.

Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij ABS Brouwer in Noordwijk betekent dat je salaris bovengemiddeld goed is, je aan de slag gaat in een gezellige werksfeer met een vast team (en vrijdagmiddagborrel)en een nette en moderne werkplek krijgt. Jouw functie is zeer afwisselend en jouw inbreng wordt gewaardeerd met veel ruimte voor eigen inzicht. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. o.a. werkgerelateerde trainingen en kan je bijvoorbeeld doorgroeien naar (plaatsvervangend) vestigingsmanager op één van de vestigingen. Ook krijg je een goede reiskosten vergoeding of wanneer je bereid bent om af en toe flexibel op een andere vestiging te werken een auto van de zaak. Tenslotte krijg je personeelskorting bij afname van diensten van een van de bedrijven die onder de Soeterwold Groep vallen.

Wat ga je verdienen als Schademanager?

Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en kunde en bespreken wij graag persoonlijk met jou.

Welk contract krijg je?

Je krijgt direct een contract bij ABS Brouwer in Noordwijk

Jouw recruiter: Dennis Verhoef

Loading ...
Loading ...

Deadline: 23-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...