Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

De GGZ in Woerden is op zoek naar een schoonmaakmedewerker van maandag tot en met zondag, van 06:00 tot 08:00 uur. Met ruim 800 flexibele, enthousiaste en ambitieuze medewerkers verzorgt Effektief dagelijks de schoonmaak bij uiteenlopende opdrachtgevers in diverse branches in heel Nederland. Wij zijn van origine een nuchter Gronings schoonmaakbedrijf, waarbij plezier in het werk, platte structuur, korte lijnen en een informele interne cultuur kenmerkend zijn. Hierdoor en door de jarenlange ervaring weten klanten waar ze aan toe zijn en onderscheidt Effektief zich. Onze thuisbasis blijft Groningen maar zoals van een professioneel schoonmaakbedrijf verwacht mag worden hebben wij vestigingen in heel Nederland. Functie Als schoonmaakmedewerker verricht je verschillende werkzaamheden, zoals stof wissen, moppen, stofzuigen en schoonmaken van sanitair. Deze werkzaamheden verricht je volgens een programma waarin staat beschreven wat, wanneer en hoe je moet schoonmaken.

Wat vragen wij?
  • Je bent representatief;
  • Je bent flexibel ingesteld;
  • Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
  • Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste. Wat bieden wij? Wij bieden je een afwisselende, uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een enthousiaste en ambitieuze groeiende organisatie. Een organisatie waarbij korte lijnen, samenwerken en plezier in het werk kenmerkend zijn. Verder krijg je een passend salaris conform CAO Schoonmaak.
Heb jij interesse? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Stuur een e-mail naar: vacature@effektief.nl of bel naar onze afdeling HR op telefoonnummer: 088 - 99 11 200.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...