Senior Projectleider

Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis

View: 116

Update day: 07-05-2023

Location: Tilburg Noord-Brabant

Category: Executive management

Industry:

Job type: Voltijds, Deeltijds

Salary: €5.620 per maand

Loading ...

Job content

Ben jij dé projectleider die samen met collega’s invulling gaat geven aan de realisatie van de Polikliniek van de Toekomst?
Het ETZ heeft per direct een vacature voor een
Senior Projectleider
32-36 uur
Jouw uitdaging
De polikliniek is voor veel patiënten de eerste kennismaking met het ETZ: de poort voor vervolgbehandeling en/of een (door)verwijzing naar andere afdelingen. Standaardisering en digitalisering van de poliklinische processen kan veel goeds brengen voor patiënten, zorgverleners en verwijzers. En parallel kan een efficiencywinst behaald worden op de zorglogistiek/capaciteitsmanagement, waardoor we als organisatie medewerkers en middelen kunnen vrijspelen voor kwalitatieve verbeteringen in ons zorgproces, de zorg betaalbaar houden en met de schaarste aan personeel toch meer patiënten kunnen blijven helpen. De opdracht is allereerst om een blauwdruk op te stellen voor de Polikliniek van de Toekomst van het ETZ. In deze blauwdruk komen onderwerpen als zorgpaden/zorgconcepten, zorglogistiek, capaciteitsmanagement, personeel/formatiemodel, huisvesting, besturing en middelen (incl. business case) aan bod. Vanuit de blauwdruk kan overgegaan worden naar implementatie hiervan.
Als projectleider van het project Polikliniek van de Toekomst:

 • Ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie op het project.
 • Werk je in een complexe - maar energieke en uitdagende - omgeving waarin je continu moet schakelen om de doelen van het project te behalen.
 • Kun je vanuit jouw projectleidersrol de verbinding zoeken met zorgprofessionals en andere deskundigen.
 • Ontwikkelen van de blauwdruk:

Herontwerpen van het poliklinische werkproces ondersteund door digitale mogelijkheden en inzichten (o.a. capaciteitsmanagement)
Het leiden van dit project op het gebied van digitale innovatie en capaciteitsmanagement
Zorgen voor een concreet en tastbaar (reproduceerbaar) eindresultaat

 • Regie houden op de voortgang van het project en er voor zorgen dat resultaten op tijd en binnen budget worden opgeleverd.
 • Anticiperen op effecten die dit project heeft op andere projecten/afdelingen en hier laagdrempelig contacten leggen en onderhouden.
 • Communicatief moet je voor verschillende doelgroepen, zowel mondeling als schriftelijk, uitmuntend presteren.
 • Knelpunten tijdig signaleren en voorkomen.

Jouw profiel
De projectleider die wij zoeken kan het eigen werk organiseren, zelfstandig prioriteiten stellen en lost proactief gevarieerde problemen op. Uiteraard zijn goede sociale vaardigheden en het vermogen om mensen in beweging te krijgen een must. Daarnaast verwachten wij:

 • Een academisch werk- en denkniveau, afgeronde WO/HBO opleiding richting business & IT, technische bedrijfskunde, gezondheidswetenschappen, management in de zorg of vergelijkbaar, aangevuld met (verander)management;
 • Kennis en meerdere jaren werkervaring op het gebied van projectmanagement en het werken met KPI’s;
 • Kennis en meerdere jaren werkervaring op het gebied van het schrijven van strategische visiedocumenten en implementatieplannen;
 • Kennis van en ervaring met een ziekenhuisorganisatie en de externe zorgomgeving is een pré;
 • Bij voorkeur een visie op het gebied van technologie en digitalisering;
 • Bij voorkeur ervaring in het werken met benchmarking gegevens;
 • Aantoonbare ervaring en deskundigheid op het gebied van digitale innovatie;
 • Een kritische blik op de organisatie en haar processen.

Ons aanbod

 • Het betreft een aanstelling van 32-36 uur, in eerste instantie voor de duur van een jaar.
 • Wij bieden ruime gelegenheid tot extra (bij)scholing, verdieping en verbreding. Werken bij ETZ betekent werken in een omgeving waar ontwikkeling en vitaliteit worden gestimuleerd.
 • Salaris volgens een functie-indeling in FWG 65. Het bruto maandsalaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 5.620,- bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Veel aantrekkelijke extra arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag, tegemoetkoming reiskosten, meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. uitgebreid fietsenplan.

Informatie en sollicitatie
Neem voor meer informatie contact op met Arnaud Hartog, manager ICT, (06) 51 24 52 85.
Stuur je cv en motivatiebrief voor 15 januari 2022 aan de afdeling Personeelsadministratie. Gebruik daarvoor het online sollicitatieformulier en vermeld vacaturenummer 2021.456
Bij indiensttreding doen wij een aanvraag voor een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij de gemeente waar je ingeschreven staat. Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor deze functie. De VOG moet binnen 2 maanden na je eerste werkdag in ons bezit zijn.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...