Job type: Full-time

Loading ...

Job content

De functie

Als service monteur verricht je preventief-, correctief- en storingsonderhoud op de Atlas Copco producten van onze klanten. De werkzaamheden zijn erg afwisselend, enerzijds doordat we een erg groot productaanbod kennen, anderzijds omdat je als service monteur behalve mechanische werkzaamheden ook elektrotechnische werkzaamheden verricht. Onze service monteurs hebben de beschikking over een volledig ingerichte service bus die ‘s nachts aan huis bevoorraad wordt, zodat ze de volgende dag weer met de nodige onderdelen op pad kunnen. Als service monteur wordt je ondersteund door de binnendienst, zij maken de planning en op basis van de werkbonnen die digitaal door de monteur worden ingediend wordt de factuur naar de juiste klant gestuurd.

Vaardigheden en ervaring

Voor deze uitdagende en zelfstandige functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat met passie voor techniek. Zelfstandig werken en het vlot omgaan met mensen is jou op het lijf geschreven. Je beschikt over een flexibele en klantgerichte instelling, kunt improviseren en weet ook wat een commerciële aanpak is. Je bent leergierig en bent bereid om zowel interne als externe trainingen te volgen. Het is fijn als je al de nodige kennis en ervaring met compressor techniek of generatoren of (diesel) motoren hebt, maar we vinden het nog belangrijker dat je enthousiast bent en bereid bent om te leren.

Passen we goed bij elkaar?

Vanzelfsprekend ben je in het bezit van een diploma werktuigbouwkunde, mechatronica of vergelijkbaar op minimaal mbo-4 niveau. Naast de mechanische kennis weet je ook het nodige van elektrotechniek, bijvoorbeeld doordat je in het verleden een cursus elektrisch schakelen gevolgd hebt. Tevens ben je in het bezit van een rijbewijs. Tot slot beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Kies je carrière bij ons!

Atlas Copco is een internationale organisatie, ben je ambitieus en wil je doorgroeien? Dan is ‘the sky the limit’. Wij bieden veelzijdigheid, internationale doorgroeimogelijkheden, scholing en opleiding. Ook bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire voorzieningen. We zijn een dynamisch bedrijf dat continu in beweging is, we kennen een prettige werksfeer en een open cultuur.

Aanvullende informatie

Deze vacature wordt niet ingevuld middels werving- en selectiebureaus. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfspresentatie

De Nederlandse Power Technique-organisatie valt operationeel onder de verantwoordelijkheid van de General Manager in Duitsland. De Service Monteur zal een lokaal contract krijgen bij Atlas Copco Internationaal B.V. De business area Power Technique van Atlas Copco levert lucht-, stroom- en debietoplossingen via producten zoals mobiele compressoren, pompen, lichtmasten en generatoren, samen met een aantal aanvullende producten. Het bedrijf biedt ook gespecialiseerde verhuur aan en biedt diensten aan via een toegewijd, wereldwijd netwerk. Power Technique innoveert voor duurzame productiviteit in verschillende industrieën, waaronder de bouw, productie, olie en gas en exploratieboringen.

Passionate people create exceptional things

At Atlas Copco we believe in challenging the status quo, always looking for a better way. Our leading-edge technology enables us to innovate for a sustainable future.

We believe that people make it happen and with us you are empowered to act. Your ideas can make a real difference and contribute to the quality of life for people everywhere.

We offer a wide range of interesting job roles and many opportunities to grow. This is where it begins – Join us at the Home of Industrial Ideas.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...