Service Monteur Leeuwarden

Energiewacht

View: 111

Update day: 07-05-2023

Location: Leeuwarden Friesland

Category: Transport / Logistics / Warehouse

Industry:

Job type: Parttime

Salary: €2.600 - €3.000 per maand

Loading ...

Job content

Wij helpen klanten met het maken van de juiste keuze om zo hun huis of bedrijfspand duurzaam en energiezuinig te maken met als doel de CO2-uitstoot te verminderen en de volgende stap te zetten in de energietransitie. Dit doen wij door het aanbieden van -en adviseren over- energiebesparende en duurzame maatregelen, zoals zonnepanelen, isolatie, warmtepompen, verwarming, service & onderhoud en installatie. Kortom, Energiewacht voorziet in een totaalpakket aan energieoplossingen uitgevoerd door een top team van medewerkers.

Wij zijn dan ook een vernieuwende organisatie met een open bedrijfscultuur waarin wij op een professionele, menselijke en collegiale manier met elkaar samenwerken. Kwaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij dan ook erg belangrijk.
Je gaat werken voor een solide bedrijf waar je werkt in de snel veranderende én interessante wereld van Energie en Duurzaamheid. Stap jij in deze snel rijdende trein van ons nieuwe integratiebedrijf?

Bij Energiewacht in Zwaagdijk is een vacature ontstaan voor een:
Service Monteur Zwaagdijk*
*
Om 08:00 kom je aan op je standplaats. Na een kopje koffie en je collega’s gesproken te hebben haal je de onderdelen op in het magazijn die je nodig bent voor deze werkweek. De onderdelen liggen netjes klaar op jouw naam, je bent klaar om de werkweek te beginnen. Op je tablet staat de planning voor je werkdag weergeven. Dit zijn verschillende soorten onderhoud zoals periodiek onderhoud, veiligheid of mogelijke storingen. Je stapt in jouw ingerichte bus en vertrekt naar je klanten.

Jouw klant is blij is dat jij er bent en begeleidt je naar de cv-ketel. Na de ketel te hebben onderzocht en een onderdeel vervangen te hebben werkt alles weer perfect. Je krijgt een bedankje van de klant en met een glimlach stap je met een goed gevoel de bus in. In jouw werkdag bezoek je diverse klanten en kan altijd schakelen met de planner, leidinggevende of het magazijn wanneer je vragen hebt. Je doet het namelijk niet alleen en werkt in een leuk en gezellig team die altijd klaar staan voor hulp en advies.

Je hebt een werkrooster tot 16:30. Door extra werk in de planning kan er soms sprake zijn van overwerk. In dat geval ben je iets later thuis. Onderdeel van de werkzaamheden is het storingsrooster. Dit storingsrooster wordt in overleg met het team bepaald en is ook afhankelijk van drukte en capaciteit. In het storingsdienstrooster ontvangt je een extra bruto vergoeding en de uren in de storingsdienst worden tegen de geldende overwerkpercentages vergoedt. Daarnaast ben je op andere dagen in het rooster (bijvoorbeeld doordeweeks) vrij.

Functie-eisen
Je bent een Service Monteur met een afgeronde opleiding binnen de installatietechniek en je vindt het leuk om in de bus ‘van klus naar klus’ te rijden. Je bent netjes en correct tegen de klanten die je bezoekt en je levert service met een glimlach. Ten slotte houd je rekening met de veiligheidseisen die gelden bij de beoefening van je werk.

Wat bieden wij?
Energiewacht is een werkgever die het belangrijk vind dat je goed opgeleid bent en voldoet aan de juiste kwalificaties. Daarom zijn er voldoende mogelijkheden voor opleidingen en (bij)scholing. Wij vinden het ook belangrijk dat je je geen zorgen hoeft te maken om randvoorwaarden zoals logistiek, materiaal en gereedschap en daarom zijn deze zaken ook perfect voor elkaar. Alle materialen en gereedschappen zijn bij de Energiewacht aanwezig om je werk op de best mogelijk manier uit te voeren.

Je krijgt daarbij betaald volgens de CAO Technisch Installatiebedrijf. Afhankelijk van werkervaring en opleiding is de salarisindicatie voor deze functie €2600-€3000 bruto per maand (exclusief toeslagen en kostenvergoedingen).

  • Je kan ingezet worden in de omgeving van je woonplaats. Wij zijn op zoek naar monteurs in de gehele omgeving van Overijssel, Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland.
  • Pensioenregeling via Bedrijfstakpensioenfonds Metaal & Techniek (BPMT);
  • Kledingbudget voor bedrijfskleding, veiligheidsschoenen worden kosteloos verstrekt;
  • Bedrijfsauto met uitrusting van smartphone, tablet en gereedschap;
  • De uren in de storingsdienst worden tegen de geldende overwerkpercentages vergoedt met een extra bruto vergoeding.
  • Parttime werken is bespreekbaar

Soort dienstverband: Parttime

Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS