Servicedeskmedewerker Facilitair

Hogeschool iPabo

View: 115

Update day: 13-11-2023

Location: Amsterdam Noord-Holland

Category: Houseware FMCG

Industry:

Job type: Fulltime, Parttime

Salary: € 2.083 - € 2.845 per maand

Loading ...

Job content

Is mensen op weg helpen jouw tweede natuur en heb je gastvrijheid hoog in het vaandel staan? Zet je graag de puntjes op de i, vind je het leuk om met studenten om te gaan en te werken in een dynamische omgeving waar je veel contact hebt met bezoekers en collega’s?

Solliciteer dan bij Hogeschool IPABO als

Servicedeskmedewerker Facilitair
0,8 fte

Wat ga je doen?

Bij Hogeschool IPABO werken we samen aan één belangrijk doel: studenten in staat stellen zich optimaal en op eigen wijze te ontwikkelen tot startbekwame professionals met impact. Dankzij jouw passie voor facility hebben al onze studenten, medewerkers en bezoekers een optimale ervaring op onze locaties. Als servicedesk medewerker hoef je je nooit te vervelen, je bent eerste aanspreekpunt voor onze studenten, medewerkers en bezoekers, houdt toezicht en wijst studenten en collega’s op de huisregels en zorgt voor een correcte en snelle afhandeling van servicemeldingen in Topdesk. Je draait mee in het schema voor de receptiediensten en verricht, indien nodig, ook licht administratief werk. Uiteraard ben je onderdeel van de BHV organisatie, eerste aanspreekpunt bij calamiteiten en loop je pandrondes waarbij je controleert op veiligheid. Kortom, een veelzijdig en breed takenpakket.

Wie zoeken we?

Je bent gastvrij en gewend om service te verlenen. Je bent communicatief zeer vaardig en uiteraard dienstverlenend en klantgericht ingesteld. Je bent bekend met Topdesk en je hebt geen problemen met het oppakken van lichte administratieve werkzaamheden. Je bent bereid om incidenteel op beide locaties te werken en vindt het geen probleem om ’s avonds en zaterdags te werken.

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • afhandelen van facilitaire meldingen, verzoeken, klachten en geconstateerde problemen, tijdig en adequaat in Topdesk;
 • lichte administratieve werkzaamheden waaronder het opstellen van een facilitair handboek en het toezicht houden op de correcte uitvoering van de daarin opgenomen procedures;
 • toezicht houden op leefbaarheid en veiligheid in en rondom de hogeschool;
 • zorgen voor het openen en afsluiten van de hogeschool;
 • assisteren bij diverse evenementen;
 • kleine onderhoudswerkzaamheden verrichten bv aan kopieer- en koffiemachines;
 • optreden als bedrijfshulpverlener en ontruimer bij calamiteiten;
 • camerabeelden en brandmeldcentrale beheren en bedienen.

Je bent in het bezit van:

 • een mbo-3/4 opleiding in facility management of een andere relevante MBO opleiding;
 • goede communicatieve vaardigheden;
 • je bent klant- en servicegericht, zelfstandig en flexibel;
 • een pro actieve houding en in staat om nauwkeurig te werken;
 • een rijbewijs B;
 • kennis en ervaring met Topdesk is een pré.

Wij bieden een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt minimaal €2.083,- en maximaal €2.844,- (schaal 5 CAO-HBO). Wij bieden je een aanstelling voor 1 jaar. Bij goed functioneren en voldoende formatieruimte hoort een verlenging tot de mogelijkheden.

Wij hebben een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling van 50 dagen bij een voltijdsdienstverband, een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Daarnaast hebben wij een ruim opleidingsbudget, aantrekkelijke pensioenregeling, bieden we een vergoeding voor sportfaciliteiten en een museumkaart.

Belangstelling?
Charlotte Moesbergen, teamleider facility, geeft je graag antwoord op je vragen. Je kunt haar bereiken via c.moesbergen@ipabo.nl.
Je kunt tot en met 5 mei 2023 reageren op deze vacature. Schrijf een korte motivatie met cv en stuur deze aan mw. P. Wilmans, Hoofd P&O: PenO@ipabo.nl. Gesprekken vinden plaats in de week van 15 mei 2023.

Over Hogeschool IPABO
Hogeschool IPABO is een gespecialiseerde hogeschool voor basisonderwijs, kinderopvang en voorschoolse educatie. Vanuit Amsterdam en Alkmaar delen we kennis die voldoet aan vragen van vandaag en morgen. Kennis waar de beroepspraktijk op wacht en die grenzen verlegt. Daarom doen we praktijkgericht onderzoek en werken we nauw samen met de basisscholen. Elk jaar volgen ruim 1.200 studenten de voltijd en deeltijd bacheloropleiding tot leraar basisonderwijs, de universitaire pabo en de Associate degree Pedagogisch Educatief Professional (Ad PEP) bij IPABO.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 28-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...