Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Equans Maastricht-Airport zoekt een nieuwe collega!

Word jij enthousiast van het oplossen van complexe elektrotechnische storingen en staat klanten ontzorgen bij jou op nummer één? Kijk dan snel hoe jij onze collega kan worden als Servicetechnicus Elektrotechniek.

Dit ga je doen als Servicetechnicus Elektrotechniek

Als Servicetechnicus Elektrotechniek bij Equans ga je op pad om servicewerkzaamheden uit te voeren aan gebouw gebonden installaties en storingen op te lossen bij diverse klanten in Zuid-Limburg. Jouw dagen als Servicetechnicus zien er nooit hetzelfde uit en de werkzaamheden zijn afwisselend.

Kortom Ben Jij Als Servicetechnicus Elektrotechniek Verantwoordelijk Voor

Een ding komt wel altijd terug; jij bent het aanspreekpunt van Equans bij de verschillende klanten en vaak de eerste persoon die de klant ziet. Ze vertrouwen er dan ook op dat jij de persoon die de klant komt helpen met het onderhoud of de problemen en storingen aan de installaties komt verhelpen.
 • Het uitvoeren van servicewerkzaamheden, zodat de installaties in uitmuntende staat zijn. Hierbij houd je rekening met de gemaakte afspraken, veiligheidsvoorschriften en procedures.
 • Het oplossen van storingen aan elektrotechnische installaties waarbij je rekening houdt met de geldende veiligheidsvoorschriften, klanteisen en geldende kwaliteitsnormen.
 • Zorgen voor een opgeruimde en schone werkplek en installaties waarbij je controleboekjes netjes invult. Daarnaast zorg je voor een goede schriftelijke rapportage welke je via het programma Planon op een tablet aanlevert bij de servicecoördinatoren.
 • Het draaien van een wachtdienst waarbij je zelfstandig verantwoordelijk bent voor het oplossen van storingen. Hierbij kun je indien nodig terugvallen op collega’s en hun specialistische kennis.
Jouw werkomgeving

Als Servicetechnicus Elektrotechniek kom je op verschillende locaties, uiteenlopend van verzorgingstehuizen en zorginstellingen tot kantoorgebouwen en logistieke omgevingen. Je werkt als Servicetechnicus zelfstandig en bent vaak alleen op pad maar wanneer bepaalde werkzaamheden te uitgebreid worden komen collega’s jou assisteren om de werkzaamheden uit te voeren.

Je werkt dan ook in teamverband met 20 collega’s bestaande uit servicetechnici, servicecoördinatoren en wordt aangestuurd door een Contractmanager Services. De collega’s hebben allemaal een eigen specialisme en er wordt gestimuleerd dat jullie elkaars kennis uitwisselen en als groep van elkaar leren. Zo ontzorgen we gezamenlijk de klant en bieden we de best mogelijke service!

Wie ben jij?
 • Je hebt een MBO-opleiding afgerond in de richting Elektrotechniek en hebt kennis van diverse elektrotechnische installaties.
 • Je hebt ervaring als servicemonteur of onderhoudstechnicus in de installatietechniek.
 • Je beschikt over een geldig VCA-certificaat en een NEN3140 certificaat is een pré.
 • Je bent een echte doener en pakt uitdagingen met twee handen aan.
 • Je bent klantvriendelijk en kunt je verplaatsen in klanten en hun vragen.
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal goed.
 • Je bent flexibel en past je gemakkelijk aan verschillende omstandigheden aan.
 • Je bent een teamplayer en werkt goed samen met verschillende soorten collega’s.
Wat bieden wij?

Natuurlijk Begrijpen We Dat Voorwaarden Belangrijk Voor Jou Zijn, Daarom Bieden We Je Een Mooi Pakket, Waaronder

Equans biedt jou een zelfstandige en uitdagende job als Servicetechnicus Elektrotechniek.
 • Salaris tussen 3184,52 en 4256,65 bruto per maand, exclusief vakantiegeld.
 • Direct een vast contract voor onbepaalde tijd.
 • Een goed uitgeruste werkbus om de verschillende klanten te bezoeken.
 • Smartphone en tablet om je in je werk te faciliteren.
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • Goede pensioenregeling (PMT).
 • Mogelijkheid voor lidmaatschap voor het Equans gezamenlijk hulpfonds.
 • Veel opleiding- & ontwikkelmogelijkheden binnen de functie maar ook daarbuiten. Daarnaast biedt Equans door ook de mogelijkheden om door te groeien naar een andere functie!
Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt? Leuk! Solliciteer dan snel via de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Joey Schmeitz via [email protected] of telefonisch op +316 833 013 25.

Wij zijn Equans

Samen voor grote uitdagingen: Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Wij helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de drie grote transities van nu: de energie-, industriële en digitale transitie.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 14-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...