Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Wie zijn wij?

Air Products is een wereldwijd toonaangevend bedrijf in industriële gassen met processgastoepassingen, met meer dan 80 jaar ervaring. We hebben meerdere productlijnen, meer dan 750 productiefaciliteiten in meer dan 50 landen en bedienen meer dan 30 verschillende industrieën, waardoor we brede kansen voor groei en ontwikkeling creëren.

We zijn er trots op een innovatief technologiebedrijf te zijn dat een omgeving van samenwerking en inclusie cultiveert. We hebben mensen nodig die toegewijd en gedreven zijn om de toekomst te creëren. Mensen met passie en toewijding om het goed te doen en een nooit eindigende wens om te innoveren, te leren, te verbeteren en bij te dragen.

Voor onze locatie in Waddinxveen, Nederland, zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkende Site Service Technicus om de Customer Engineering Installation and Maintenance afdeling, verantwoordelijk voor de uitvoering van onderhoud, herstelling en inspectie van alle Industrial Gasses (IG) Customer Engineering installaties, te versterken.

Wat ga je doen?

Als Site Service Technicus houd jij je zich bezig met zelfstandig uitvoeren van reparaties, heropbouw van cryogene tanks en zorg je voor de voorbereiding van projecten die in uitvoering gaan. Hierbij stuur je contractors aan bij hun herstelwerkzaamheden in de pool.

Je voert Inventarisaties uit, houdt de projectdocumentatie bij en bereid zelfstandig de nodige materialen voorbereiden voor voor transport naar onze projecten in uitvoering.

In deze rol kun je ook ingezet worden in onderhoud-, herstel- en projectwerkzaamheden op onze klantensites.

Aanvullende taken zijn:

· Zorgen voor een veilige werking en wettelijke naleving van de klantensites

· Borgen van alle documentatie over herstellingen van cryogene tanks, zowel schriftelijk als elektronisch

· Ondersteuning bieden aan klanten en productielocaties met apparatuur- en procesinstallatieinstrumentatie (bijv. druk, temperatuur, debiet, niveau, meting, gasdetectie), afsluitsystemen, besturingssystemen zoals PLC, analysers, regel- en schakelkleppen, pneumatische besturing systemen, instrumentatie in ATEX-zonegebieden (inclusief beveiligingsmethoden voor EExd- en EEXia-systemen)

Wat breng jij mee?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige professional met goede schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je hebt het vermogen om problemen op te lossen in een uitdagende omgeving.

Daarnaast heb jij

· MBO diploma Metaal / Werktuigbouw

· aantoonbare ervaring in het uitvoeren van onderhouds- / herstelwerkzaamheden

· goede PC-vaardigheid

· kwalificatie als RVS-lasser

· ervaring in cryogenie en tankopbouw is een pluspunt

· bewezen ervaring in een klantgerichte rol

· in deze rol is zelfstandig kunnen werken een vereiste

Wat wij bieden

We bieden een competitief salaris, een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO en uitstekende groei- en ontwikkelmogelijkheden. In deze rol bestaat de mogelijkheid zo nu en dan vanuit huis te werken.

Bij Air Products werken we in een omgeving waar diversiteit essentieel is, waar inclusie onze cultuur is en waar iedereen weet dat hij / zij erbij hoort en ertoe doet.

Geinteresseerd?

Solliciteer dan nu via de Apply knop.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...