Loading ...

Job content

Heb jij het in huis om met een kortdurende, oplossingsgerichte behandeling de cliënt weer regie te laten nemen over zijn leven? Wij zoeken voor verschillende locaties in de regio Noord een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige/GGZ Agoog. In de regio Amersfoort e.o. is er behoefte aan een Turkssprekende hulpverlener. Dus als jij de Turkse taal machtig bent, is dat een pre.

De locatie Amersfoort is gesitueerd in het centrum van Amersfoort. Wij delen het gebouw met GGZ Centraal, met wie wij op een prettige manier samenwerken. Het team is multidisciplinair en bestaat uit een Psychiater, GZ-Psychologen, Basispsychologen, Verpleegkundig Specialist, Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen en een GGZ-Agoog (Turkssprekend)

Over je nieuwe baan als SPV of GGZ Agoog
Als SPV bij Indigo werk je in de Basis GGZ. Vanuit een generalistisch, kortdurend behandelmodel ondersteun je een zeer diverse groep cliënten. Je contact met de cliënt is dynamisch, in korte tijd help je hem/haar weer verder in het leven.
Het zwaartepunt van de functie ligt op het als medebehandelaar vormgeven aan activiteiten op het gebied van het behandelen van de chronische doelgroep Je werkt als medebehandelaar in een verlengde-armconstructie met een regiebehandelaar en werkt samen in een team met verschillende disciplines. Je werkt hierbij nauw samen met huisartsen en/of andere verwijzers.

Je stelt behandelplannen, waarbij je samen met de cliënt behandeldoelen formuleert. Vanuit je eigen discipline neem je deel aan de casuïstiekbesprekingen, waarin cliënten op jouw initiatief besproken worden. Je bent medeverantwoordelijk voor het gehele behandeltraject en het behandelklimaat. Je signaleert dus tijdig veranderingen in de gezondheidstoestand van de cliënt, mogelijke crises en zorgt voor een adequate verwijzing indien noodzakelijk.

Je kunt gemakkelijk uit de voeten met het verrichten van de vastgestelde administratieve werkzaamheden bij de functie, zoals het schrijven van rapportages t.b.v. dossiervorming en het schrijven van behandelevaluaties. Je bent medeverantwoordelijk voor de complete dossiervorming.

Je legt en onderhoudt contacten met de huisartsen, andere verwijzers en zorgverleners in de wijk. Je zorgt dat deze partijen goed op de hoogte zijn en blijven van de expertise van Indigo.

Over jou

  • Je bent BIG- geregistreerd als SPV of geregistreerd als GGZ-Agoog
  • Je hebt ervaring in het werken met sociale psychiatrie en bij voorkeur ook ervaring in de BGGZ. Je bent goed in staat om je eigen werk te plannen en georganiseerd te krijgen
  • We hechten veel belang aan een klantgerichte houding, je bent het visitekaartje voor Indigo. Je bent representatief, initiatiefrijk en je werkt graag zelfstandig
  • Je weet een goede samenwerking tussen verschillende partijen te bewerkstelligen, zowel intern en extern. Je bent intercultureel sensitief; je inleven in andere culturen met eigen normen en waarden is dan ook geen probleem
  • Je kunt resultaatgericht werken, er is sprake van taakstellingen wat betreft het aantal contacten. Je bent stressbestendig
  • Je bent een goede netwerker en hebt plezier in het leggen van professionele contacten
  • Een onderdeel van je professionele houding is het voeren van een adequate en tijdige registratie en administratie via onze systemen
  • Om kunnen gaan met applicaties als Windows, Office, Internet en Outlook is vereist. Ervaring met het elektronische patiëntendossier CRS is een pre
  • Turkssprekend is een pre.

Interessant, maar wat bieden we dan?
Een uitdagende functie bij een groeiend bedrijf. Als je bij ons begint start je z.s.m. met onze tweedaagse opleiding waar je kennis maakt met de Indigo werkwijze en het kortdurend behandelen. Bij Indigo werken betekent ook dat je deel uitmaakt van een landelijke organisatie waarin iedereen veel kennis deelt en de missie heeft de zorg in Nederland te verbeteren. Op deze manier ontmoet je veel verschillende mensen en collega’s met een brede expertise, maar is er ook ruimte om jezelf actief te ontwikkelen. Ook bieden wij geregeld nieuwe (E-learning) opleidingen aan om ervoor te zorgen dat de kennis van de hulpverleners optimaal is.
Je krijgt een baan voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging. Salariëring volgens CAO GGZ, schaal 55. Indigo heeft aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals diverse scholingsmogelijkheden, zowel face to face als via E-learning. Wij bieden een functie aan van 24-36 uur per week, waarbij bereidheid op vrijdagen te werken ook een pre is.

Over Indigo
Indigo wil mensen met (risico) op psychische klachten, direct en dichtbij, goede hulp aanbieden. Hierdoor kunnen cliënten zo snel mogelijk regie nemen over hun eigen leven en deelnemen aan de samenleving. Door preventie, de POH-GGZ functie en het behandelen in de Basis GGZ kunnen wij zorg op maat bieden. Dit is onze missie waar ruim 800 medewerkers zich iedere dag voor inzetten. Daarmee bereiken wij jaarlijks meer dan 160.000 mensen.
Indigo investeert gezamenlijk in marketing, e-health, kwaliteit van zorg en onderzoek. Wij hebben een eigen Indigo Handboek "Focus in de Basis GGZ" en bijbehorende opleidingen voor onze behandelaren en hulpverleners.

Over de regio
Indigo Midden-Nederland bestrijkt een werkgebied dat zich uitstrekt over Flevoland, West-Veluwe, Gooi- & Vechtstreek en de provincie Utrecht. Met 160 werknemers in dit gebied worden er gemiddeld 8.000 cliënten per jaar behandeld in de Basis GGZ. Het aantal kinderen en jongeren dat door overeenkomsten met gemeentelijke regio’s behandeld werd, bedroeg 1.200. Ruim 75% van de cliënten waren nog niet eerder in behandeling geweest bij Indigo.

Meer informatie
Is jouw interesse gewekt en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Annemieke Verweij, regiomanager Indigo MNL regio Noord én verpleegkundig specialist GGZ. A.verweij@indigo.nl / 06-20085560

Uiterste reactiedatum 03 augustus 2021

Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...