Position: Associate

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Functieomschrijving

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services

Meewerkstage -/afstudeerstage Junior Contractmanager, Oisterwijk

Voor de afdeling Services binnen EQUANS zijn wij op zoek naar een derdejaars of vierdejaars hbo-stagiaires.

Het betreft echt een meewerkstage of een afstudeerstage, waarbij de focus ligt op het meedraaien op de afdeling, met concrete taken en verantwoordelijkheden. Na je stage en afstuderen kan je bij ons in dienst komen.

Concreet behoren de volgende werkzaamheden tot jou werkzaamheden:

  • Orders verzamelen in het systeem om te laten factureren;
  • Bestellingen controleren of plaatsen;
  • Rapportages mede opstellen;
  • Aanwezig zijn bij enkele klant overleggen;
  • Offerte verzorgen;

Dit breng je mee

  • Je volgt een technische HBO studie of een facilitaire studie op HBO niveau;
  • Je bent loyaal en gedreven en je toont inzet;
  • Je bent leergierig en stelt je proactief op;
  • Je bent een teamplayer en legt makkelijk contact met collega’s;
  • Je hebt een kritische houding en bent communicatief sterk.

Wat bieden wij je

Een geweldige en uitdagende kans om ervaring op te doen bij de grootste technische dienstverlener van Nederland. Ontwikkeling is belangrijk binnen onze organisatie, daarom krijg je bij ons de kans jezelf te ontplooien. Tevens krijg je bij ons natuurlijk een stagevergoeding.

Wij zijn EQUANS

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services Nederland. Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

Bij EQUANS werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klant specifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.

Zo kun je solliciteren

Spreekt de vacature je aan? Reageer dan direct via de button ’solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kan je contact opnemen met Sunny Lakerveld op 06 822 27 875 of per mail sunny.lakerveld@engie.com.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 29-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...