Position: Director

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

WAT ZOEKEN WE

Rheinmetall AG is een beursgenoteerd bedrijf in Duitsland. De vestiging in Nederland werkt veel voor het Nederlandse leger, maar daar waar mogelijk ook voor andere landen van de NAVO. Dit laatste doen we in samenwerking met collega’s in Duitsland.

Je werkt bij Rheinmetall samen met collega’s die het elke dag een stapje beter willen doen. Daarbij is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Dit ga je doen:

Binnen de afdeling Finance werken we aan de reguliere producten binnen de Planning & Control Cyclus van Rheinmetall. Elke maand sluiten we de administratie netjes af. Dit hebben we ook beschreven, echter dit willen we verder concretiseren.

Het doel van de meewerkstage is dan ook het maken van een nette up-to-date procesbeschrijving met daarbij een analyse m.b.t. activiteiten die slimmer kunnen.

Je bent handig met Word, PowerPoint en Excel. Hiermee kun je de zaken goed beschrijven, goed presenteren en waar van toepassing een model verbeteren danwel maken.

Je werkt ondertussen ook mee aan de reguliere producten van de afdeling zoals maand- en kwartaalrapportages, zodat je zelf ook ondervindt hoe het gaat.

Al met al een goede combinatie van secuur werk, maar ook zeker met een praktische insteek.

AAN WELKE KWALIFICATIES MOET JE VOLDOEN

Gewenst profiel:

  • Je volgt op dit moment een financiële HBO/WO opleiding.
  • Je kunt goed overweg met MS Office.
  • Ervaring met processen is een pré.
  • Je legt makkelijk contact.

Bij Rheinmetall zijn jouw sterke punten en ervaring iets waard. Wij hechten ook veel waarde aan diversiteit en gelijke kansen. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie.

WAT BIEDEN WIJ JOU

Stage lopen bij Rheinmetall betekent dat je je steentje bijdraagt aan veiligheid in –op dit moment helaas- minder veilige wereld. Je maakt deel uit van een organisatie die midden in dit speeldveld werkt. Voor jou als stagiair betekent dit:

  • Een stagevergoeding van € 400,- bruto euro per maand.
  • Indien van toepassing een reiskostenvergoeding voor kosten buiten je OV om.
  • Je geleerde theorie en kennis direct toepassen in de praktijk.
  • Stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling.
  • Goede, zorgvuldige begeleiding.

WIE ZIJN WIJ

Tactiek en logistiek: De divisie Vehicle Systems biedt een beproefd en veelzijdig voertuigportfolio op wielen en rupsbanden. Dit omvat gevechten, ondersteuning, logistiek en speciale voertuigen en is voortdurend in ontwikkeling. De divisie is onderverdeeld in de volgende business units: Tactical Vehicles en Logistic Vehicles. Sensoren, geleidingssystemen, beveiligingstechnologieën en effectoren van de partnerdivisies maken van de voertuigen op wielen en rupsvoertuigen van Rheinmetall zeer effectieve systemen.

De beursgenoteerde onderneming Rheinmetall AG is een geïntegreerde technologiegroep heeft wereldwijd meer dan 25.000 medewerkers. De sterke, internationaal succesvolle onderneming is actief op verschillende markten met een innovatief aanbod van producten en diensten. Rheinmetall is een gerenommeerde ontwikkelingspartner, levert rechtstreeks aan de wereldwijde auto-industrie en beschikt over een toonaangevend internationaal systeemhuis voor beveiligingstechnologie. De onderneming benut zijn hoge expertiseniveau op het gebied van zijn basistechnologieën om op langetermijnmegatrends in te spelen, levensvatbare nieuwe markten met een hoog groeipotentieel te identificeren en innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor een veilige en leefbare toekomst. De focus op duurzaamheid is een integraal onderdeel van de strategie van Rheinmetall. Het bedrijf streeft ernaar om in 2035 CO2-neutraal te zijn.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 14-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...