Stagiair HRM

JP van den Bent stichting

View: 101

Update day: 06-05-2023

Location: Deventer Overijssel

Category: Human Resources

Industry:

Job type: Parttime, Stage

Salary: € 400 per week

Loading ...

Job content

Wat ga je doen?

Het ondersteunen van de medewerkers van de afdeling personeelszaken in het proces van mutaties en in-en uitdiensttredingen is je belangrijkste taak. Tevens ondersteun je in het proces van ziekteverzuimbegeleiding, het uitzetten van vacatures en andere
(administratieve) werkzaamheden.

Je dag is nooit hetzelfde. Je levert continue vanuit jouw expertise, gevraagd en ongevraagd een bijdrage aan uiteenlopende vraagstukken. Je signaleert, stelt vragen en duidt wat je opvalt. Hierbij gebruik je jouw gespreksvaardigheden en analytisch vermogen. Je laat de verantwoordelijkheid waar ze hoort. Je stuurt waar nodig bij door de afstemming en verbinding te zoeken

Tijdens een stage bij de JP krijg je de mogelijkheid om dat wat je tijdens je opleiding hebt geleerd in de praktijk te brengen. Als stagiair zien we jou als een volwaardig collega. Samen met je werkbegeleider van de JP stem je af wat jouw leerdoelen en praktijkopdrachten zijn. En hoe je je kwaliteiten kunt inzetten om mensen zo goed mogelijk te ondersteunen.

Wat breng je mee?

We verwachten dat je een relevante hbo-opleiding volgt, maar wat we belangrijker vinden is:

 • Professionaliteit: Je kunt zelfstandig beslissingen nemen en neemt je verantwoordelijkheid. Je gaat respectvol om met de ander. Je zegt wat je doet en doet wat je zegt.
 • Een kritische blik: je kunt goed reflecteren. Je bevraagt collega’s over jouw inbreng en deelt jouw waarnemingen met hen.
 • Creativiteit: je treedt waar nodig buiten de gebaande paden en kunt werken binnen kaders, zonder gedetailleerde regels. Je neemt initiatief en denkt in kansen en mogelijkheden.
 • Leervermogen: je wilt jezelf steeds verder ontwikkelen. Waarom? Omdat je altijd op zoek bent naar een manier waarop je de mens nog beter kunt ondersteunen.
 • Flexibiliteit: zonder moeite wissel je tussen de mensen die je ondersteunt. Je speelt in op veranderingen, want ‘wat we vandaag nog niet in huis hebben, kan morgen heel gewoon zijn’.
 • Je volgt een voltijds HRM-opleiding op HBO-niveau.

Over de JP

Onze cultuur en waarden vormen de kern van de JP. Je krijgt het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te doen wat nodig is. Wie je bent als mens is direct van invloed op de kwaliteit van je werk: we zijn ons eigen instrument. Bij de JP ben je eigenaar van je werk, waarbij we elkaar deelgenoot maken van wat we waarnemen en wat we doen. Daarbij deel je ook je dilemma’s. Bij alles wat je doet, blijf je zelf nadenken. Je maakt alles zo eenvoudig mogelijk.

De JP ondersteunt mensen bij hun leven. Wat voor de één heel gewoon is, is dat voor de ander niet. Wil je meer weten over de JP? Kijk dan op onze website.

Arbeidsvoorwaarden

 • Dienstverband: in overleg spreken we af waar en hoelang je bij ons een stage loopt.
 • Salaris: bij minimaal 150 uur krijg je een stagevergoeding (max. € 400,– bruto per maand bij een 36-urige werkweek).

Werving naar aanleiding van deze vacature? Nee, bedankt.

Deel deze vacature

Waar kom je te werken?

Centraal Bureau in Deventer

Bij de JP staat het primaire proces – mensen ondersteunen bij hun leven – centraal. Iedere locatie is zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van dienstverlening, arbeid en middelen. De ondersteuning vanuit het centraal bureau richt zich op de basisadministratie en het beschikbaar stellen van expertise, op het gebied van cliëntregistratie, personeelszaken en financiën. Bij het centraal bureau zijn 33 medewerkers werkzaam. Tevens worden er vanuit deze locatie diverse JP trainingen gegeven.

Of het nu gaat om het ontwikkelen van het nieuwe digitale ondersteuningsplan of het uitwerken van een reiskostenregeling: medewerkers van het centraal bureau betrekken actief collega’s van de locaties. Met elkaar hebben we de kennis en ervaringen die nodig zijn om tot een passende uitkomst te komen. Door continu te blijven kijken naar wat helpt en wat belemmert, houden we zaken simpel.

Wat biedt de JP?

Leerklimaat

Je volgt een stage om te leren. We kijken naar wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen, zodat je zoveel mogelijk uit je stage haalt.

Werkomgeving

Je krijgt het vertrouwen om te kunnen doen wat nodig is, ook voor jezelf. We vinden het belangrijk dat je in balans bent, kunt genieten en je gezond voelt.

Na je stage

Het is mogelijk dat je doorstroomt naar een functie als professional. Samen bekijken we hoe en waar jij van betekenis kunt zijn.

Sollicitatieproces

 • Je solliciteert

  Binnen één week na de sluitingsdatum hoor je of we je uitnodigen voor een gesprek.

 • Kennismakingsgesprek

  Het eerste gesprek vindt meestal plaats met de locatiecoördinator. Tijdens deze kennismaking leren we elkaar beter kennen.

 • Het vervolggesprek

  De locatiecoördinator informeert je over het vervolg. Dit kan een tweede gesprek zijn met cliënten, ouders/ verwanten of collega’s of je draait een dagdeel mee op de locatie.

 • Wederzijdse klik

  Zijn we allebei enthousiast? Dan maken we afspraken en verwelkomen we je als nieuwe collega.

Aan de slag bij de JP?

Sluitingsdatum

11-12-2022

We vertellen graag meer

Neem contact op met Nicole Ruijterkamp of Laura Heuvink

0570 - 244 403
personeelsconsulent@jpvandenbent.nl
Loading ...
Loading ...

Deadline: 20-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS