Job type: Stage

Loading ...

Job content

Ben jij een leergierige, enthousiaste en flexibele MLO- of procestechniek student die het leuk vindt om in teamverband met een van Janssen Biologics operations afdelingen mee te draaien? Meld je dan nu aan voor een stageplek!

wat bieden wij jou
  • Stagevergoeding
  • Praktische ervaring opdoen
  • Johnson&Johnson
  • Uitdagende stage
wie ben jij


Ben jij een leergierige, enthousiaste en flexibele MLO- of procestechniek student die het leuk vindt om in teamverband bij een van onze operations afdelingen mee te draaien? Meld je dan nu aan voor een stageplek binnen onze organisatie.

wat ga je doen

Operations bestaat uit meerdere subafdelingen. De afdelingen Fermentatie, Primary Recovery, Downstream Processing voeren directe handelingen aan het productieproces uit. De afdelingen Medium Preparatie, Buffer Preparatie en Equipment Preparatie zijn ondersteunend aan de eerder genoemde afdelingen. Je bent werkzaam in een ploegendienst met gevarieerde werktijden van 07:00 tot 15:30 uur of 15:00 tot 23:30 uur. Je voert de kerntaken en de ondersteunende, routinematige werkzaamheden uit onder strenge cGMP condities.
  • De kerntaak van de afdeling Preculture is het opwekken/ inoculeren van cellen.
  • De kerntaak van de afdeling Fermentatie is de productie van monoklonale antilichamen.
  • De kerntaak van de afdeling Primary Recovery en Downstream Processing is het opzuiveren van monoklonale antilichamen met behulp van verschillende kolomchromatografie en filtratietechnieken.
  • De kerntaak van Medium Preparatie en Buffer Preparatie is het leveren van verschillende media en buffers aan de andere operations afdelingen.
  • De kerntaak van Equipment Preparatie en Fermenter Assembly is het leveren van verschillende soorten equipment aan de andere operations afdelingen.
  • Het uitvoeren van diverse in proces test methodes o.a: HPLC, OD280, pH, conductiviteit, LAL, osmolariteit, Cedex, Image.
waar ga je werken


Janssen Biologics is onderdeel van Johnson & Johnson, het grootste gezondheidszorg bedrijf ter wereld. Janssen Biologics maakt, verwerft en brengt unieke biofarmaceutische geneesmiddelen op de markt. Daarbij bouwen wij voort op onze leidinggevende positie in de ontwikkeling van monoklonale antilichamen. Antilichamen zijn stoffen die het lichaam aanmaakt als reactie op bacteriën, virussen of andere lichaamsvreemde stoffen. De innovatieve producten van Janssen Biologics richten zich op drie belangrijke ziektecategorieën: cardiovasculaire- en immunologische aandoeningen en kanker.

sollicitatie


Ben je geïnteresseerd? Voldoe je aan het profiel en denk jij deze stageplek met veel enthousiasme te kunnen vervullen? Dan nodigen we je graag uit te reageren!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...